XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Folder 2: Ένα smartphone με “καπάκι” και Android

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο smartphone Samsung Galaxy Folder 2 το οποίο είναι ένα clamshell κινητό με Android και υποδοχή για δύο κάρτες SIM. Διαθέτει μεταλλικό σώμα, “μέτριο” hardware, αριθμητικό πληκτρολόγιο με κουμπιά-συντομεύσεις του Android και προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Το Samsung Galaxy Folder 2 ενσωματώνει μια 3,8-ιντσών οθόνη ανάλυσης 800 x 480 pixels, Qualcomm Snapdragon 425 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4 GHz, 2 GB μνήμη RAM και 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα. Φυσικά υποστηρίζει WiFi και Bluetooth.

Όπως και τα υπόλοιπα smartphones, διαθέτει κύρια κάμερα με ανάλυση 8-megapixels και LED flash, εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5-megapixels, και μπαταρία χωρητικότητας 1,950 mAh που υπόσχεται 318 ώρες αυτονομία σε αναμονή. Τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow με το περιβάλλον της Samsung, έχει διαστάσεις 122 x 60.2 x 15.4 χιλιοστά και βάρος 160 γραμμάρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του Samsung Galaxy Folder 2. Πάντως τέτοια κινητά ποτέ δεν έρχονται στην Ευρώπη οπότε δεν αναμένεται το Galaxy Folder 2 να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα πέρα από την Κίνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.