XBLOG logo @2x

Samsung G600 με κάμερα 5 megapixels

Αρχές Νοεμβρίου αναμένεται στα καταστήματα το νέο κινητό τηλέφωνο SGH-G600 της Samsung. Πρόκειται για άλλη μία slide up συσκευή, από αυτές που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία όσον αφορά τον σχεδιασμό, ενσωματώνει όμως μία ξεχωριστή δυνατότητα, κάμερα ανάλυσης 5 megapixels, με LED flash που επιτρέπει την καλή φωτογραφική λήψη ενός αντικειμένου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε περίπου 2 μέτρα απόσταση. Έτσι, όσοι θέλετε ένα λεπτό κινητό και μία αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή το G600 νομίζω ότι τα έχει και τα δύο σε ένα.

Το G600 διαθέτει ακόμα οθόνη 16.000.000 χρωμάτων, αλλά και ειδικό αισθητήρα που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου, κάτι που βοηθάει πολύ στην εξικονόμηση ενέργειας, αφού δε χρειάζεται όλες τις ώρες η φωτεινότητα να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή τη δυνατότητα την έχω συναντήσει μέχρι τώρα σε κάποια μοντέλα της Nokia, δηλαδή όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό χαμηλώνει λίγο και η φωτεινότητα, ενώ αντίθετα όταν είσαι έξω με δυνατό ήλιο κλπ ανεβαίνει αυτόματα η φωτεινότητα και βλέπεις την οθόνη τέλεια.

MP3 player, bluetooth, επέκταση της μνήμης με κάρτες μνήμης, ραδιόφωνο με δυνατότητα εγγραφής εκπομπών σε αρχεία mp3 είναι ακόμα μερικά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Τέλος στο G600 θα βρείτε και ένα theme creator, για να επιλέξετε τις γραμματοσειρές, το φόντο κλπ που εσείς προτιμάτε να έχετε στο κινητό σας. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δε θα ξεπεράσει τα 350-400 ευρώ.

Update: Μέσα έπεσα τελικά, όσον αφορά την τιμή στην οποία θα διατεθεί στην αγορά. Σε επικοινωνία που είχα με την εταιρεία, μου είπαν ότι θα διατεθεί γύρω στα 399 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.