XBLOG logo @2x

Samsung: Πούλησε 50 εκατ. touch screen κινητά!

Σαράντα εκατομμύρια touch screen κινητά μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2009, συν δέκα εκατομμύρια touch screen κινητά το 2008, σύνολο πενήντα εκατομμύρια κινητά πλήρους αφής πούλησε η Samsung, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι η εταιρία είναι κοντά στο να πιάσει τον στόχο των πωλήσεων 200 εκατ. κινητών, με τα touch screen κινητά να αντιπροσωπεύουν το 20% των πωλήσεων. Η επίσημη ενημέρωση ακολουθεί με όλα τα σχετικά στοιχεία, νούμερα πωλήσεων και εκτιμήσεις.

50 εκατομμύρια τεμάχια οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής της Samsung!

Η Samsung Electronics ανακοινώνει ότι οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής άγγιξαν τα 50 εκατομμύρια τεμάχια στην παγκόσμια αγορά, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ηγετική της θέση σε αυτό το ταχύτατα αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς.

Η Samsung έχει καταγράψει πωλήσεις 40 εκατομμυρίων συσκευών πλήρους αφής για το τρέχον έτος, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2009, σε σύγκριση με τα περίπου 10 εκατομμυρία το 2008. Η αύξηση των πωλήσεων αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης τάσης των καταναλωτών να αναζητούν συσκευές πλήρους αφής, απολαμβάνοντας ένα φιλικό και διαδραστικό user interface, προηγμένες εφαρμογές πολυμέσων και κομψό σχεδιασμό σε μια συσκευή.

Η Samsung βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του στόχου των πωλήσεων των 200 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων το 2009. Τα κινητά πλήρους αφής της Samsung θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% των πωλήσεων το 2009, ενώ το 2008 βρίσκονταν στο 5% των πωλήσεων των κινητών τηλεφώνων.

Samsung CorbyΗ Samsung έχει συμβάλει στη διαδεδομένη χρήση των κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών -από entry level μέχρι hi-end- που υπογραμμίζουν τη δέσμευση της εταιρίας για κινητά τηλέφωνα για κάθε τρόπο ζωής.

Το μοντέλο Star (S5230), το οποίο ενσωματώνει τις πιο προηγμένες εφαρμογές πολυμέσων, έσπασε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων μόλις έξι μήνες μετά τη διάθεσή του στην αγορά. Το Star, διαθέσιμο από τον Μάιο 2009, υπερέβη το συγκεκριμένο ορόσημο πωλήσεων ταχύτερα από κάθε άλλο κινητό τηλέφωνο στην ιστορία της Samsung. Επίσης, το μοντέλο F480 με πωλήσεις 9 εκατομμυρίων συσκευών από τον Μάιο του 2008 και το Corby (S3650), ένα κινητό τηλέφωνο για νεαρούς χρήστες, με πωλήσεις 3 εκατομμυρίων συσκευών μέσα σε δύο μήνες από τη διάθεσή του, αποτελούν άλλες δημοφιλείς συσκευές της Samsung.

Επισημαίνεται ότι η αγορά της Ευρώπης καταγράφει το υψηλότερο μερίδιο σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής της Samsung με 19 εκατομμύρια συσκευές. Ακολουθούν η Αμερική με 6,3 εκατομμύρια, η Κίνα με 3,4 εκατομμύρια και η Νότια Κορέα με 3 εκατομμύρια πωλήσεως.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.