XBLOG logo @2x

Ημέρα της Γυναίκας: Ροζ gadget – δώρα για τη φίλη ή την κοπέλα σου!

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα 8 Μαρτίου και σε αυτό το post θα βρείτε προτάσεις για ροζ gadget που μπορείς να κάνεις δώρο στην φίλη ή την κοπέλα σου! Ροζ netbooks ή laptops, ροζ κινητά, ροζ ψηφιακές! Δες τα όλα!

Προσπάθησα οι παρακάτω επιλογές να προέρχονται από διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα, τις τιμές μπορείτε να τις τσεκάρετε και από το skroutz.gr γιατί μπορεί να βρείτε και άλλα καταστήματα με καλύτερες τιμές στα παρακάτω προϊόντα.

Laptop HP Pavilion dv6-3299en Rossignol

H HP σε συνεργασία με την Rossignol, γνωστή εταιρία κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμού σκι, παρουσιάζει το Pavilion dv6-3299en Rossignol Edition, laptop με οθόνη 15,6 ιντσών (περιορισμένη έκδοση), σχεδιασμένη για τις γυναίκες που αναζητούν το καλύτερο σε ποιότητα και στυλ!

Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i3-380M 2.53 GHz, κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 6550 DDR3 1GB, οθόνη LED 15,6 ιντσών 16:9, μνήμη 4GB DDR3, λειτουργικό Microsoft Windows 7 Home Premium και σκληρό δίσκο 500GB αντικραδασμικής προστασίας. Το βρήκα στο multirama.gr στην τιμή των 799 ευρώ.

Netbook Sony Vaio M13 Series P

Sony Vaio M13 Series P

Το νέο netbook Vaio M13 Series P της Sony διαθέτει οθόνη LED 10,1 ιντσών με ανάλυση 1024 x 600, τρέχει Windows 7, ζυγίζει μόνο 1,4 kg, ενώ η μπαταρία του θα επιτρέψει στη φίλη ή την κοπέλα σας να σερφάρει ασταμάτητα στο ίντερνετ για περίπου 4,5 ώρες, να κατεβάζει φωτογραφίες, βίντεο ή μουσική (νόμιμα έτσι;), να στέλνει και να λαμβάνει τα email της, αλλά και να κάνει chat ή να μιλάει στο MSN και το Skype.

Το νέο Vaio διαθέτει επίσης επεξεργαστή Intel Atom N470 με μνήμη 1GB DDR2 και σκληρό δίσκο 250GB. Εννοείται ότι υποστηρίζει σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi, αλλά και Bluetooth 2.1 + EDR. Το βρήκα στο plaisio.gr στην τιμή των 424,40 ευρώ.

Φωτογραφική Μηχανή Nikon Coolpix S5100

Nikon Coolpix S5100

Κομψή και προσιτή η νέα Nikon Coolpix S5100, φωτογραφική μηχανή στα 12,2 Megapixel, για την γυναίκα που θέλει μία ισχυρή compact φωτογραφική μηχανή στην τσάντα της για κάθε περίσταση. Χάρη στην απόσβεση κραδασμών (VR) με μετατόπιση φακού, τη βελτιωμένη ανίχνευση κίνησης αλλά και το σύστημα ελέγχου φλας θα έχετε λήψη πολύ καλών φωτογραφιών ακόμα και τη νύχτα. Επίσης η Coolpix S5100 ανιχνεύει αν κρατάτε τη μηχανή ή αν την έχετε τοποθετημένη σε τρίποδο ώστε να επιλέγει αυτόματα την καταλληλότερη ρύθμιση για τη μείωση του θαμπώματος της εικόνας κάθε φορά που τραβάτε φωτογραφία.

Διαθέτει επίσης αποκλειστικό κουμπί Video για να κάνετε γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε λήψη βίντεο ποιότητας High Definition 720p! Η νέα φωτογραφική μηχανή της Nikon διαθέτει ευρυγώνιο φακό 28-140mm με οπτικό zoom 5x και LCD οθόνη 2,7 ιντσών, ενώ το μεταλλικό σώμα της έχει πάχος 2 εκατοστά. Την βρήκαμε στο plaisio.gr στην τιμή των 149 ευρώ.

Βιντεοκάμερα Toshiba Camileo S20

Toshiba Camileo S20

Λεπτή και προσιτή βιντεοκάμερα η Camileo S20 της Toshiba αλλά χωρίς να υστερεί σε δυνατότητες, ο,τι πρέπει για εγγραφή βίντεο HD 720p ή Full HD 1080p! Έχει πάχος μόλις 1,7 εκατοστά, διαθέτει TFT LCD οθόνη 3 ιντσών, κάμερα για λήψη φωτογραφιών 5 Megapixel, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ανεβάσετε τα βιντεάκια σας στο YouTube. Μέσω της θύρας HDMI που διαθέτει η κάμερα μπορείτε επίσης να τη συνδέσετε στην HD τηλεόρασή σας και να δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβήξατε.

Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 128MB που μπορείτε να επεκτείνετε με κάρτα SD/SDHC. Ρυθμίσεις εξισορρόπησης λευκού: Auto/Daylight/Fluorescent/Tungsten. Διάρκεια μπαταρίας: 100 λεπτά περίπου. Την βρήκα στο kolomvounis.gr στην τιμή των 99 ευρώ.

Ηλεκτρονικός Αναγνώστης Βιβλίων Bookeen Cybook Opus

Bookeen Cybook Opus

Το Cybook Opus συνδυάζει ποιότητα και πλήθος χαρακτηριστικών, σε μια μικρή συσκευή με όμορφο design, σε ροζ χρώμα και οθόνη 5 ιντσών. Σε αυτό το eBook reader η φίλη ή η κοπέλα σας μπορεί να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία που είναι αποθηκευμένα σε μορφή HTML, PDF, EPUB ή TXT, χωρίς καμία μετατροπή. Τα αρχεία μεταφέρονται στο Bookeen Cybook Opus με καλώδιο USB ή με τη χρήση κάρτας microSD. Το Cybook Opus χρησιμοποιεί μια 200dpi ePaper οθόνη τεχνολογίας EInk, η οποία της δίνει μια εικόνα πραγματικού χαρτιού, καταναλώνοντας ταυτόχρονα πολύ μικρή ενέργεια.

Επιπλέον το Cybook Opus αναγνωρίζει την κίνηση στο χώρο, ώστε αν μετακινηθεί η συσκευή από κάθετη σε οριζόντια θέση, θα το αναγνωρίσει και θα προβάλει με ανάλογο τρόπο το περιεχόμενο. Ο χειρισμός του γίνεται μέσω 9 πλήκτρων, χωρίς την χρήση οθόνης αφής. Δίνει την δυνατότητα ανάγνωσης 8000 σελίδων, με μία μόνο φόρτιση. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δερμάτινη θήκη, καλώδιο USB αλλά και πάνω από 300 προεγκατεστημένα βιβλία. Το βρήκαμε στο you.gr στην τιμή των 199 ευρώ.

Ψηφιακή Κορνίζα Kodak Pulse

Kodak Pulse

Η ψηφιακή κορνίζα Pulse της Kodak είναι μοναδική μιας και διαθέτει Wi-Fi αλλά και προσωπική διεύθυνση email για να μπορεί η κάτοχός της να στέλνει φωτογραφίες ασύρματα από τον υπολογιστή της ή και από πολύ μεγαλύτερη απόσταση μέσω email!

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην κορνίζα ανανεώνονται αυτόματα κάθε φορά που η κάτοχός της προσθέτει καινούριες είτε στο album που έχει στο Kodak Gallery είτε στο Facebook! Διαθέτει οθόνη αφής 7 ιτσών, ανάλυση 800 x 600 pixels και οπίσθιο φωτισμό LED. Την βρήκα στο Getitnow.gr στην τιμή των 119 ευρώ.

Κινητό τηλέφωνο Nokia 7230

Nokia 7230

Μικρό, όμορφο και σε ροζ χρώμα για τη φίλη ή την κοπέλα σου που θέλει ένα στυλάτο κινητό που να καλύπτει τις ανάγκες της για επικοινωνία. Λειτουργικό Symbian S40, Οθόνη 2,4 ιντσών, κάμερα 3,2 Megapixel με ψηφιακό ζουμ 4x, υποστηρίζει εύκολο μοίρασμα των φωτογραφιών και των βίντεο σε Ovi Share, Flickr, YouTune, Facebook ή μέσω bluetooth σε άλλες συσκευές. Ιδανικό για πρόσβαση στο Facebook, το Twitter ή άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Hotmail, το Gmail ή το Yahoo! Mail.

Διαθέτει υποδοχή για ακουστικά με βύσμα 3,5 mm, αλλά και υποδοχή για κάρτα microSD μέχρι 16GB. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi. Το βρήκα στο electroworld.gr στην τιμή των 113 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.