XBLOG logo @2x

Ο Robert Downey Jr. πρωταγωνιστεί στο νέο Sherlock Holmes

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Robert Downey Jr. να παίζει τον ρόλο του εικονικού ντετέκτιβ του Sir Arthur Conan Doyle ήταν στο Sherlock Holmes: A Game of Shadows το 2011. Από τότε ο διάσημος ηθοποιός ήταν απασχολημένος με το να πρωταγωνιστεί στα The Avengers, Iron Man 3, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War και άλλες ταινίες.

Οι φήμες για τη τρίτη ταινία του Sherlock Holmes ακουγόντουσαν εδώ και καιρό, όμως τώρα γνωρίζουμε με σιγουριά ότι η ταινία υπάρχει και ο Robert Downey Jr. πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά σαν τον ομώνυμο ντετέκτιβ. Ο λόγος που θα καθυστερήσει η τρίτη ταινία να βγει στους κινηματογράφους είναι επειδή ο σκηνοθέτης Guy Ritchie και ο Robert Downey Jr. είχαν… πολυάσχολο πρόγραμμα.

Σε συνέντευξη, ο Robert Downey Jr. δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις για αυτό ακριβώς. Μπορούμε να κάνουμε κάποια προκαταρκτικά πράγματα όσων αφορά την ταινία. Αν μπορούσαμε να το γυρίσουμε μέσω Skype θα είχαμε τελειώσει σε μια εβδομάδα. Χρειαζόμαστε αρκετό χρονικό διάστημα για την προετοιμασία και τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016. Η ταινία απαιτεί πολλές ώρες απασχόλησης, είμαι συνεχώς κουρασμένος αλλά ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμένος.»

Ο παραγωγός και σεναριογράφος της ταινίας, Lionel Wigram, έχει ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου και όλοι οι συντελεστές προσπαθούν σκληρά να δημιουργήσουν την καλύτερη ταινία Sherlock Holmes σε σχέση με τις δυο προηγούμενες. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του έτους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.