XBLOG logo @2x

Ricardo.gr, Ένας χρόνος λειτουργίας

Ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει η Ricardo.gr και το γιορτάζει με ένα μεγάλο δώρο! Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ξεκίνησε μια μοναδική δημοπρασία. Η Ricardo σε συνεργασία με τη Citroën – Χανιαδάκης θέτει σε δημοπρασία το πολυμορφικό αυτοκίνητο νέας γενιάς της Citroën, C3 Picasso!

Με τιμή εκκίνησης 100 € όλα τα μέλη της Ricardo.gr μπορούν να διεκδικήσουν το Citroën C3 Picasso. Η μεγάλη προσφορά της Ricardo.gr θα διαρκέσει έως και τις 23 Δεκεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες της πύλης. Η συμμετοχή στη δημοπρασία είναι δωρεάν, ενώ η διαδικασία εγγραφής στο site www.ricardo.gr απλή.

Το Citroën C3 Picasso 1.4 Trendy γοητεύει με την πρώτη ματιά. To “Space Box”: μια νέα ιδέα στην σχεδίαση του αμαξώματος με στρογγυλεμένες γραμμές και απίστευτα μεγάλους χώρους εσωτερικά προσφέρει μοναδική άνεση. Η τελική πινελιά σε αυτόν τον δημιουργικό σχεδιασμό είναι η πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, που αιχμαλωτίζει το φως στην καμπίνα αυτού του πραγματικά ξεχωριστού πολυμορφικού αυτοκινήτου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.