XBLOG logo @2x

Reworks Festival 2008 στη Θεσσαλονίκη

Το Reworks Festival είναι το πρώτο πλήρες οπτικo-ακουστικό φεστιβάλ μουσικής και σύγχρονης τέχνης στη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιείται εδώ και 3 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Το φετινό Reworks Festival 2008 θα πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στον πολυχώρο της Βίλκα, “γεμίζοντας” όλους τους χώρους μουσικές εμπειρίες, εικαστικές πινελιές, ευφάνταστες εγκαταστάσεις και χαμόγελα ευχαρίστησης στο πιστό κοινό που αγκαλιάζει το φεστιβάλ κάθε χρόνο.

Από τα πρώτα του βήματα, το Reworks έθεσε ως βασικό στόχο του να προβάλλει την άρρηκτη σχέση μεταξύ μουσικής και σύγχρονης τέχνης και πρόσφερε μια στέρεη πλατφόρμα επί της οποίας νέες ιδέες, μουσικά trends, καλλιτεχνήματα και νέα ταλέντα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής αναδείχθηκαν και προβλήθηκαν σε ένα ευρύ κοινό.

Με τη συμμετοχή παραπάνω από 200 καλλιτεχνών, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους στις πρώτες τρεις εκδόσεις του, το Reworks στην τέταρτή του έκδοση μεγαλώνει και προσκαλεί πάνω από 120 καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν και να πρωτοπορήσουν σε ένα φεστιβάλ που μας γοητεύει!

Έπειτα από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, το φετινό Reworks Festival παρουσιάζει μια εκτενή πλατφόρμα της ηλεκτρονικής μουσικής, μουσικά showcases, live εμφανίσεις, μουσικές performances, προβολές, εγκαταστάσεις, εκθέσεις τέχνης, video art και άλλα πολλά happenings, παρουσιάζοντας εκτός των άλλων και πολλούς καλλιτέχνες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το εισιτήριο για την Παρασκευή κοστίζει 27 ευρώ, για το Σάββατο 35, ενώ όσοι θελήσουν να βγάλουν εισιτήριο και για τις δύο ημέρες θα πληρώσουν 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.reworks.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.