XBLOG logo @2x

Quest Mini PC: Μικρό όσο ένα βιβλίο

Το Quest Mini PC είναι ο νέος υπολογιστής της Info-Quest, με πολύ μικρό μέγεθος, μοντέρνο design, καθώς και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το νέο Mini PC απευθύνεται στον σύγχρονο και μοντέρνο εργαζόμενο, που αναζητά την απόδοση, την εργονομία, αλλά και τη μέγιστη οικονομία.

Το Quest Mini PC, με πολύ κομψή σχεδίαση και διαστάσεις μόλις 27 x 6 x 20 cm είναι 88% μικρότερο από ένα συνηθισμένο PC, καταλαμβάνοντας ελάχιστο από τον πολύτιμο χώρο του γραφείου, σχεδόν όσο και ένα βιβλίο, χωρίς να υπολείπεται όμως σε λειτουργικότητα και δυνατότητες.

Ο επεξεργαστής Intel Atom εξασφαλίζει την ισχύ και απόδοση που απαιτούν οι σύγχρονες εφαρμογές γραφείου, επικοινωνίας και διασκέδασης, ενώ η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 950, καθώς και το εξακάναλο σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας, εξασφαλίζουν αντίστοιχα αρκετά καλά γραφικά (όχι σε παιχνίδια) και απόδοση ήχου, εφάμιλλη με αυτή ενός συστήματος Home Theater.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Mini PC διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες για συνδέσεις με το δίκτυο, περιφερειακά, μικρόφωνα, ακουστικά, κλπ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να μπείτε στο questpc.gr ή στο you.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.