XBLOG logo @2x

Προτάσεις για ταινίες σε Blu-ray: Limitless, X-Men, Scream 4, The Tree of Life, Thor, Rio

Η τεχνολογία Blu-ray κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος καθώς προσφέρει υψηλής ευκρίνειας εικόνα και εξίσου υψηλή ποιότητα ήχου. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις νέες κυκλοφορίες των ταινιών σε Blu-ray στην Ελλάδα, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στο Blu-ray player που διαθέτετε!

Limitless

Όταν ο νεαρός συγγραφέας ανακαλύπτει το χάπι που του χαρίζει απεριόριστες δυνατότητες πιστεύει ότι βρήκε και το κλειδί της ευτυχίας. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι είχε ανάγκη τα ανθρώπινα όρια. Αρκετά έξυπνη ιδέα σε μια ταινία φαντασίας με τους Bradley Cooper, Robert De Niro.

X-Men, First Class

Πρίκουελ της επιτυχημένης σειράς ταινιών μας φέρνει στο ξεκίνημα της δράσης των υπερηρώων, οι οποίοι καλούνται να διαλέξουν στρατόπεδα στον αγώνα μεταξύ καλού και κακού. Ταινία δράσης με αρκετά, ωστόσο, δραματικά στοιχεία.

Scream 4

Ένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ των τελευταίων ετών το οποίο από τα 90’s έως σήμερα εξακολουθεί να μας κρατά με κομμένη την ανάσα. Η τέταρτη κατά σειρά ταινία έρχεται με αέρα από τα παλιά, βλέπε Courteney Cox, αλλά και νέο αίμα, την Anna Paquin από την τηλεοπτική σειρά True Blood.

The Tree of Life

Δράμα με τους Brad Pitt και Sean Penn στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ενηλικίωση και το ταξίδι προς την ωριμότητα όπως το βιώνουν τρία αδέρφια στην Αμερική του ’50.

Thor

Η ιστορία του θρυλικού θεού Thor μεταφέρεται στην οθόνη σε μια ταινιά φαντασίας με άφθονη δράση και οπτικά εφέ. Στο πλευρό του μυθικού ήρωα η Natalie Portman.

Rio

Ταινία κινουμένων σχεδίων από τους παραγωγούς του Ice Age. Απίθανες ατάκες, γέλιο, χρώματα και άφθονη σάμπα καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται στη Βραζιλία. Στην μεταγλώτιση θα ακούσετε τις φωνές των Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx και του Will i Am από τους Black Eyed Peas.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.