XBLOG logo @2x

Προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad από την Vodafone

Από την Παρασκευή 23 Μαρτίου το νέο iPad θα διατίθεται επίσημα και στα ελληνικά καταστήματα και η Vodafone ετοιμάζεται να προσφέρει μια σειρά από προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad.

Μέσω αυτών των προγραμμάτων οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν με το νέο iPad να συνδέονται με το γρήγορο HSPA+ δίκτυο και να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 42,2 Mbps.

Το πρόγραμμα δεδομένων που ανακοίνωσε για την ώρα η Vodafone για το νέο iPad είναι το “i-Broadband 500MB” με 10 ευρώ/μήνα και περιμένουμε να δούμε αν η εταιρία θα προσφέρει και άλλα προγράμματα data για το νέο iPad με μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.

Η τρίτη γενιά iPad είναι μια κινητή συσκευή που ορίζει την κατηγορία και διαθέτει μια εκπληκτική νέα οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή Α5Χ της Apple με τετραπύρηνα γραφικά και μια κάμερα iSight 5 megapixel με προηγμένα οπτικά για τη σύλληψη εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο HD 1080p.

Συνεχίζει να διαθέτει μπαταρία με 10 ώρες διάρκεια ζωής ενώ παραμένει εκπληκτικά λεπτό και ελαφρύ. Το iPad με Wi-Fi +4G έχει παγκόσμια χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν με δίκτυα υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο όταν ταξιδεύουν.

Δείτε επίσης τις τιμές στις οποίες θα διατεθεί το νέο iPad στην Ελλάδα (κλικ)!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.