XBLOG logo @2x

Η Printec διακρίνεται ξανά ως National Champion στα European Business Awards 2016/17

Ο Όμιλος Printec και αυτή τη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του National Champion στα European Business Awards, στην κατηγορία: The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m, μία αναγνώριση της σταθερής ανάπτυξης της εταιρίας και της συνέπειας στις αγορές που απευθύνεται.

Η Printec, ο μεγαλύτερος πάροχος λύσεων αυτοματισμού συναλλαγών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, επέδειξε και αυτή τη χρονιά βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Η βελτίωση έρχεται ως αποτέλεσμα της ποιότητας και του εύρους των λύσεων τεχνολογίας που παρέχει στο χώρο των συναλλαγών, αλλά και της άριστης τεχνικής υποστήριξης που παρέχει στο εκτεταμένο δίκτυο των πελατών της, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων τους.

Τα βραβεία European Business Awards είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα που αναγνωρίζει και προωθεί επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Στη 10η του χρονιά πλέον, έχει καθιερωθεί ως ο πιο αναγνωρισμένος και μεγαλύτερος διαγωνισμός για επιχειρήσεις από πολλαπλούς κλάδους. Αυτή τη χρονιά προσέλκυσε 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες, κάνοντας της διάκριση της Printec ακόμη πιο σημαντική.

Η Μαρίνα Μαυρομμάτη, CEO του Ομίλου Printec, σχολίασε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επιλογή της Printec ως National Champion. Η διάκρισή μας ανάμεσα σε τόσες αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις έρχεται σαν άλλη μία επιβεβαίωση ότι η επιχειρηματική στρατηγική μας είναι επιτυχής, εφόσον μετουσιώνεται σε σταθερή ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.