XBLOG logo @2x

PlayStation 4: Η έκδοση 5.0 φέρνει υποστήριξη Ελληνικών και άλλα

Η επερχόμενη αναβάθμιση στην πέμπτη έκδοση του PlayStation 4 θα φέρει υποστήριξη για την Ελληνική γλώσσα στη κονσόλα. Η Sony δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα ακόμα, αλλά το Eurogamer έλαβε το ιστορικό αλλαγών για την έκδοση 5.0 και έμαθε τι νέο φέρνει η αναβάθμιση.

Η δεύτερη σημαντικότερη προσθήκη στην έκδοση 5.0 είναι η υποστήριξη για streaming βίντεο στην υπηρεσία Twitch σε ανάλυση 1080p στα 60 fps. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο μόνο στο PS4 Pro.

Ακόμη, η έκδοση 5.0 για το PlayStation 4 επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθήσουν άλλους χρήστες για να δουν τι μοιράζονται (μέχρι τώρα επιτρέπεται να ακολουθήσουν μόνο επιβεβαιωμένους λογαριασμούς), επιτρέπει στους χρήστες να δουν και να μπλοκάρουν τους ακόλουθούς τους, επιτρέπει στους γονείς να θέσουν γονικούς ελέγχους για κάθε παιδί τους, υπάρχει νέο web app για τον έλεγχο των οικογενειακών λογαριασμών, υπάρχουν push ειδοποιήσεις για συμβάντα, στο Quick Menu εμφανίζονται πλέον οι ειδοποιήσεις συστήματος και η κατάσταση των λήψεων, και τέλος, όταν μεταδίδετε κάτι σε λειτουργία VR, εμφανίζονται τα σχόλια των θεατών.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.