XBLOG logo @2x

Το PlayStation 4 αποκτάει (επιτέλους) υποστήριξη για εξ. δίσκους και άλλα

Η Sony αποκάλυψε ότι η επερχόμενη έκδοση λογισμικού 4.50 θα φέρει μερικά νέα  -αυτονόητα- χαρακτηριστικά στο PlayStation 4, όπως υποστήριξη για εξωτερικούς δίσκους μέσω της θύρας USB 3.0.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι χρήστες μπορούν να συνδέουν εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με χωρητικότητα έως 8 TB για να εγκαθιστούν παιχνίδια και άλλο περιεχόμενο απευθείας σε αυτούς, για να μην χρειάζεται να αναβαθμίζουν τον εσωτερικό δίσκο. Το υλικό στους εξωτερικούς δίσκους θα είναι προσβάσιμο μέσω του Content Launcher.
  • Οι χρήστες θα μπορούν να ορίζουν δικά τους wallpapers στην αρχική οθόνη. Θα υποστηρίζονται όλα τα screenshots που έχει τραβήξει μέσα από παιχνίδια και μάλιστα θα μπορεί να τα επεξεργαστεί μέσω της εφαρμογής ShareFactory Photo Mode.
  • Το μενού γρήγορων ρυθμίσεων «Quick Menu» θα πιάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη και θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής Party χωρίς να χρειάζεται το άνοιγμά της.
  • Απλοποιείται η λίστα ειδοποιήσεων για να είναι πιο ευανάγνωστη και ο χρήστης θα μπορεί να απενεργοποιήσει την εμφάνιση ορισμένων ειδοποιήσεων με pop-up παράθυρο.
  • Όσοι κατέχουν το PlayStation VR θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες 3D Blu-ray μέσω του headset.

Η έκδοση 4.50 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα PlayStation 4 μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.