XBLOG logo @2x

Δείτε το πρώτο trailer του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Η Disney αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer για την πέμπτη ταινία του Pirates of the Caribbean, το Dead Men Tell No Tales.

Το trailer μας δείχνει μια βίαιη μάχη σε ένα Βρετανικό πλοίο, η οποία οργανώθηκε από έναν νέο κακό καπετάνιο (Javier Bardem) ο οποίος θέλει τον Jack Sparrow νεκρό. «Βρες τον Sparrow για μένα,» λέει στον μοναδικό επιζών του καραβιού, “και παρέδωσέ του ένα μήνυμα από τον Καπετάνιο Σαλαζάρ. Πες του ότι ο θάνατος έρχεται κατευθείαν για αυτόν.”

Ο Καπετάνιος Σαλαζάρ, καθώς και το καταραμένο του πλήρωμα, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθειά του να εξολοθρεύσει τον Sparrow. Όπως και οι προηγούμενες ταινίες του franchise, το Dead Men Tell No Tales προσπαθεί να συνδυάσει την βία με αστείες σκηνές και ατάκες.

Η ταινία σκηνοθετείται από τους Joachim Rønning και Espen Sandberg (σκηνοθέτες της σειράς Marco Polo του Netflix). Ο Johnny Depp επιστρέφει για τον ρόλο του Captain Jack Sparrow, ενώ ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός Javier Bardem θα υποδύεται τον Captain Salazar. Ο Orlando Bloom είναι επίσης πίσω στη ταινία στον ρόλο του Will Turner, ο οποίος πήρε τον έλεγχο του Ιπτάμενου Ολλανδού στο τέλος της τρίτης ταινίας, At World’s End.

Το τελευταίο φιλμ του franchise, On Strange Tides, βγήκε το 2011 και ήταν τεράστια επιτυχία στο box office, παρότι έλαβε μικτές κριτικές από του κριτές. Το Dead Men Tell No Tales ήταν να βγει το 2011 μαζί με την τέταρτη ταινία, όμως η παραγωγή πήγε πίσω εξαιτίας θεμάτων στα σενάρια και της αποτυχίας της ταινίας The Lone Ranger της Disney το 2013.

Το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales έχει πρεμιέρα στις 26 Μαίου το 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.