XBLOG logo @2x

Pioneer, Νέα συστήματα Home Cinema με DVD Player

Δύο νέα συστήματα Home Cinema με DVD Player για όλα τα βαλάντια κυκλοφόρησαν πρόσφατα από την Pioneer και στην ελληνική αγορά, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και την κορυφαία απόδοση! Πρόκειται για τα Pioneer DCS-404K και DCS-202K…

Η νέα αυτή σειρά περιλαμβάνει συστήματα 5.1 καναλιών αναπαραγωγής DVD, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα αναβάθμισης του σήματος βίντεο. Η λειτουργία αυτή αναβαθμίζει το τυπικό υλικό των δίσκων DVD στην εγγενή ανάλυση pixel μιας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας 1080i, 1080p ή 720p για την προβολή εικόνων με πολύ μεγαλύτερο βαθμό λεπτομέρειας, ζωηρά χρώματα και ρεαλισμό.

Home Cinema Pioneer DCS-202KΗ πρόσθετη δυνατότητα αναπαραγωγής του ηχητικού υλικού με ήχο surround προσφέρει ατελείωτες ώρες κινηματογραφικής απόλαυσης!

Εκτός από την υποδοχή HDMI για τη σύνδεση με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, τα συστήματα προσφέρουν επίσης και άλλες πρακτικές επιλογές σύνδεσης και συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα μορφών βίντεο και ήχου και επιπλέον διαθέτουν είσοδο μικροφώνου για λειτουργία καραόκε.

Tα συστήματα επιτρέπουν επίσης την εύκολη εγγραφή δίσκων CD σε συσκευές USB με ταχύτητα 2x, ενώ η ευελιξία της σειράς DCS επεκτείνεται στις επιλογές διαμόρφωσης που παρέχονται από τα δύο μοντέλα.

Τα δύο μοντέλα DCS-404K και DCS-202K προσφέρουν δύο εναλλακτικές λύσεις με κοινά γνωρίσματα αλλά με διαφορετικό είδος ηχείων. Έτσι, το DCS-404K διαθέτει τέσσερα ηχεία μεγάλου ύψους κι ένα κεντρικό sub, ενώ το DCS-202K προσφέρει την ίδια απόδοση με ηχεία μικρότερου μεγέθους.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και των δύο συστημάτων στο HomeCinema.gr!

Pioneer DCS-404K
Pioneer DCS-202K

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.