XBLOG logo @2x

Philips PicoPix, Βιντεοπροβολείς να τους έχεις στην Τσέπη σου!

Ήρθαν και στη χώρα μας οι νέοι βιντεοπροβολείς τσέπης Philips PicoPix, ελαφροί, πρακτικοί και διασκεδαστικοί, είτε για επαγγελματική χρήση είτε για να βλέπετε ταινίες κλπ με την παρέα σας οπουδήποτε βρίσκεστε!

Η νέα σειρά προβολέων τσέπης της Philips περιλαμβάνει τρία μοντέλα: PicoPix 1020, 1230 και 1430. Με αυτούς τους προβολείς μπορείτε να προβάλλετε γρήγορα και εύκολα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, με την μπαταρία στα μοντέλα PicoPix 1230 και 1430 να αντέχει δυόμιση ώρες.

Ανάλογα με το ποιον προβολέα τσέπης Philips PicoPix επιλέξετε, μπορείτε να προβάλλετε εικόνα υψηλής ανάλυσης από 20 έως 30 lumens και ανάλυση 800 x 600 pixels και αντίθεση 400:1.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές σας με την παρέα σας στον τοίχο του σαλονιού σας, δείτε ταινία στο ταβάνι του δωματίου ενός ξενοδοχείου (δε ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό αλλά λέμε τώρα), παίξτε video games, αφού οι PicoPix μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή, κάμερα, smartphone ή κονσόλα παιχνιδιών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και τα τρία μοντέλα της σειράς PicoPix της Philips σέβονται το περιβάλλον και χρησιμοποιούν λάμπες χαμηλής κατανάλωσης LED, με διάρκεια ζωής που φτάνει τις 20.000 ώρες. Επίσης οι προβολείς PicoPix είναι εξοπλισμένοι με τρίποδο, στερεοφωνικά ηχεία (PicoPix 1230 και 1430) και καλώδιο USB (PicoPix 1020 και 1430).

Οι προβολείς διατίθενται ήδη στα ελληνικά καταστήματα. Παραθέτω τιμές και links από το skroutz για να δείτε περισσότερα:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.