XBLOG logo @2x

Philips Momentum: Monitor για console gaming με οθόνη 4K και Ambiglow

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της 32” οθόνης Philips Momentum 326M6VJRMB για console gaming. Προσφέροντας ένα πρωτοφανές επίπεδο βύθισης τόσο στους casual όσο και στους hardcore gamers, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μία 4K UHD οθόνη, 60 Hz ρυθμό ανανέωσης και Ambiglow, που επεκτείνουν και ενισχύουν την εμπειρία gaming πέρα από την οθόνη. Επιπλέον, η Philips Momentum προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς, ομαλές και ζωντανές εικόνες χάρη στα DisplayHDR 600, Αdaptive-Sync και στη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου. Υποστηρίζοντας εντυπωσιακό DTS Sound™ και ελκυστικό, σύγχρονο σχεδιασμό, η Philips Momentum κρατά τους gamers σε μια συνεχή εγρήγορση.

Μία ανώτερη εμπειρία θέασης

Εξοπλισμένη με UltraClear 4K UHD ανάλυση, διαθέτοντας 3840 x 2160 pixels και πιστοποίηση VESΑ DisplayHDR 600, η 32” Momentum προσκαλεί τους παίκτες σε δράση. Η τεχνολογία Ultra Wide-Color παρέχει ένα ευρύ φάσμα πλούσιων χρωμάτων, ενισχύοντας κάθε εικόνα με περισσότερο λαμπερά, ζωντανά πράσινα, κόκκινα και μπλε. Πέρα από την αυξημένη ακρίβεια και ισορροπία, η Philips Momentum 326M6VJRMB εξασφαλίζει ότι η εμπειρία gaming είναι εξαιρετικά ομαλή. Η καινοτόμα τεχνολογία Adaptive Sync αποδίδει εικόνες χωρίς σκίσιμο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παραμείνουν στη στιγμή και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε gaming εμπειρία.

Πλήρως καθηλωτική ψυχαγωγία

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αίσθηση της βύθισης της Philips Momentum 326M6VJRMB, η καινοτόμα τεχνολογία Ambiglow δημιουργεί ένα ρυθμιζόμενο φωτοστέφανο οπίσθιου φωτισμού που επεκτείνει την εμπειρία πέρα από την οθόνη, καθιστώντας τις ταινίες, τα παιχνίδια και οποιαδήποτε άλλη ψυχαγωγία ακόμα πιο ευχάριστα. Και επειδή ο ήχος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία ψυχαγωγίας, το DTS Sound™ βελτιστοποιεί τον εικονικό περιφερειακό ήχο της οθόνης, με ενίσχυση του διαλόγου, πλούσιο μπάσο, και μέγιστο επίπεδο έντασης χωρίς αλλοιώσεις.

Εγγυημένη βέλτιστη άνεση

Η άνεση του θεατή είναι απαραίτητη, και αυτός είναι ο λόγος που η Philips Momentum 326M6VJRMB διαθέτει πολλαπλές λύσεις σχεδιασμένες για την ενίσχυση της ευεξίας του χρήστη. Η λειτουργία LowBlue Mode προστατεύει τα μάτια από τις ακτίνες μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος και η βάση της οθόνης προσφέρει -5/20 μοίρες κλίση, καθώς και 110 χιλ. ρύθμιση ύψους για μεγαλύτερη εργονομική άνεση.

Η Philips Momentum 326M6VJRMB είναι διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 599€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.