XBLOG logo @2x

Νέο Philips monitor με κυρτή οθόνη 32″ ανάλυσης 4K

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, εμπλουτίζει την αναπτυσσόμενη σειρά κυρτών οθονών με ένα νέο μοντέλο. Μαζί με την καμπυλότητα 1800R που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, η νέα 34 ιντσών 349X7FJEW οθόνη διαθέτει σχεδιασμό UltraWide 21:9, προσφέροντας στους χρήστες αρκετό χώρο για πολλαπλές εργασίες. Η ανάλυση CrystalClear Quad HD εγγυάται αναπαραγωγή με ακρίβεια στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας τα πλήρη οφέλη όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία MultiView, για την προβολή μεγάλου όγκου πληροφοριών στην οθόνη ταυτόχρονα. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα εύκολων προσαρμογών που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν την κλίση και το ύψος της οθόνης ανάλογα με τις προτιμήσεις τους ώστε να απολαμβάνουν πλήρως την εμπειρία θέασης.

“Στοχεύουμε να προσφέρουμε τα πλεονεκτήματα των κυρτών οθονών, όπως είναι η συγκέντρωση και την αίσθηση βύθισης– σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες” λέει ο Artem Khomenko, Product Manager Philips monitors Europe MMD. “Το 34 ιντσών μοντέλο είναι το πιο πρόσφατο στην σειρά που λανσάρουμε φέτος στην αγορά. Αποτελεί κομμάτι της δέσμευσής μας να προσφέρουμε οθόνες που ενισχύουν τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα και να είναι ευχάριστα παραγωγικοί: με ευρείες, όμορφες οθόνες εμπνευσμένες από τον κόσμο γύρω μας.”

Philips 349X7FJEW X Line

Η ιδανική οθόνη που συνδυάζει την εργασία με την απόλαυση
Με καμπυλότητα R1800, οι χρήστες της νέας κυρτής οθόνης X Line μπορούν να προσβλέπουν σε μια ιδιαίτερα καθηλωτική εμπειρία, με ακόμα καλύτερη συγκέντρωση σε περιβάλλοντα όπως το σπίτι, όπου διασπάται εύκολα η προσοχή. Οι χρήστες μπορούν να συγκεντρωθούν πιο εύκολα σε ότι κάνουν, όπως για παράδειγμα να βλέπουν μια ταινία, να διορθώνουν φωτογραφίες, να δημιουργούν ένα βίντεο, ή να εργάζονται για πολλές ώρες σε υπολογιστικά φύλα εργασίας. Ιδιαίτερα σε εφαρμογές με πλούσιες λεπτομέρειες, η κυρτή οθόνη ενισχύει τη συγκέντρωση δημιουργώντας μια αυξημένη αντίληψη του βάθους, με περισσότερο προσωπικό χώρο.

Μέσα σε αυτόν τον προσωπικό χώρο θέασης, οι χρήστες έχουν ό,τι χρειάζεται για να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες τους περισσότερο. Με UltraWide Quad HD και πανοραμικό format 21:9, η οθόνη προσφέρει μεγάλη επιφάνεια προβολής με 3440 Χ 1440 pixels: αυτό σημαίνει περισσότερα pixels για περισσότερες εικόνες και περισσότερο χώρο για multitask χρήστες που χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα, όλες με απόλυτη καθαρότητα και ευκρίνεια. Η βιντεοσκόπηση είναι επίσης εξαιρετική: η οθόνη είναι ευρεία αρκετά ώστε να προβάλλεται ολόκληρο το περιεχόμενο μαζί, ενώ η χρωματική γκάμα 117.3% (CIE1931) sRGB εξασφαλίζει υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων για τους φωτογράφους και δημιουργούς βίντεο. Χάρη στην τεχνολογία AMD FreeSync™, η αναπαραγωγή βίντεο είναι ιδιαίτερα ομαλή, χωρίς φαινόμενα τρεμοπαίγματος, σκισίματος ή θαμπάδας στην κίνηση.

Και καθώς η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια οθόνη, το μοντέλο 349X7FJEW έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή. Η οθόνη από άκρη σε άκρη που αυξάνει το χώρο προβολής, προσδίδει και μια λεία εμφάνιση η οποία συμπληρώνεται από λεπτές καμπύλες και γυαλιστερό φινίρισμα χρωμίου. Πρόκειται για μια οθόνη που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την κομψότητα.

Σχεδιασμένη για άνεση και ευεξία
Το τελευταίο 34 ιντσών κυρτό μοντέλο της X-line είναι προσεκτικά κατασκευασμένο με χαρακτηριστικά που προσπαθούν να κάνουν ευκολότερη και πιο άνετη τη ζωή μας. Η οθόνη διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τοποθετήσουν την κυρτή περιοχή προβολής στο ιδανικό τους οπτικό πεδίο για να αποφύγουν άβολες και ανθυγιεινές στάσεις του σώματος.

Η 349X7FJEW είναι επίσης εξοπλισμένη με τη λειτουργία LowBlue Mode. Έρευνες έχουν δείξει ότι όπως οι υπεριώδης ακτίνες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα μάτια, έτσι και οι βραχέων κυμάτων ακτίνες μπλε φωτός των LED οθονών μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα μάτια και να επηρεάσουν την όραση με την πάροδο του χρόνου. Σχεδιασμένη για την ευεξία, η λειτουργία Philips LowBlue Mode χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για να μειώσει τα επιβλαβή κύματα του μπλε φωτός.

Το Multitasking είναι μια πολύ κοινή πρακτική στις μέρες μας. Με αυτή την οθόνη, αντί να χρειάζονται δύο οθόνες για να παρακολουθούν οι χρήστες δύο συστήματα συγχρόνως, μπορούν να απολαύσουν ροή εισόδου από δύο συστήματα στην ίδια ευρεία οθόνη χάρη στη λειτουργία Philips MultiView. Η οθόνη μπορεί είτε να χωριστεί σε δύο ίσα μέρη, είτε να προβληθεί το περιεχόμενο σε μορφή picture-in-picture (PiP). Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν live ειδήσεις ή αθλητικές μεταδόσεις για παράδειγμα, καθώς εργάζονται.

Επίσης δεν υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστό USB hub στην επιφάνεια του γραφείου: πολλαπλές συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο ολοκληρωμένο hub, μειώνοντας τα καλώδια και αφήνοντας ελεύθερες τις USB συνδέσεις του notebook για γρήγορη πρόσβαση. Η οθόνη μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη φόρτιση συσκευών που συνδέονται με USB.

Η νέα οθόνη Philips 349X7FJEW X Line, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 899€, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών τον Απρίλιο του 2017.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Προδιαγραφές Οθόνη Philips 349X7FJEW
Τύπος LCD panel VA LCD
Τεχνολογία Οπίσθιου Φωτισμού W-LED
Μέγεθος panel 34 ίντσες / 86.36 εκ.
Αναλογία διαστάσεων 21:9
Βέλτιστη ανάλυση 3440 x 1440 @ 60Hz
Πραγματική περιοχή προβολής 797.22 (H) x 222.72 (V) – καμπυλότητα             1800 R
Γωνία θέασης 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 300 cd/m²
Χρώματα οθόνης 16.7 εκατομμύρια
Χρωματική γκάμα (τυπικό) 117.3% (CIE1931) sRGB
SmartContrast 50,000,000:1
Άνεση
 • Ενσωματωμένα ηχεία: 5 W x 2
 • MultiView: PIP/PBP mode, 2x devices
 • Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Ενίσχυση εικόνας SmartImage game
Συνδεσιμότητας
 • Signal Input: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 x 1, HDMI 2.0 x 1
 • USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)
 • Είσοδος Sync: Separate Sync, Sync on Green
 • Ήχος (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βάση
 • Προσαρμογή ύψους: 150 χιλ.
 • Κλίση: -5/20 μοίρες
Βιωσιμότητα
 • Περιβαλλοντικά και ενεργειακά πρότυπα: RoHS, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
 • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές Εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, WEEE, TUV/ISO9241-307, RCM
Cabinet
 • Χρώμα: Λευκό
 • Foot: Ασημένιο/Chrome
 • Φινίρισμα: Glossy
What’s in the box
 • Οθόνη με βάση
 • Καλώδια: καλώδιο HDMI, καλώδιο DP, καλώδιο USB, καλώδιο ήχου, καλώδιο ρεύματος
 • User Documentation

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.