XBLOG logo @2x

Philips 258B6QUEB: Η πρώτη οθόνη Philips με USB Type-C

Philips 258B6QUEB

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, φέρνει στην αγορά την πρώτη οθόνη Philips με ευέλικτη συνδεσιμότητα αστραπιαίας ταχύτητας της τελευταίας γενιάς συνδέσεων USB. Το USB Τύπου C υπόσχεται πως είναι η μόνη υποδοχή που χρειάζονται οι χρήστες για εύκολη σύνδεση ενός μόνο καλωδίου, που επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων σε υπέρ-υψηλές ταχύτητες, τη σύνδεση οθόνης με τηλέφωνα και notebooks, καθώς και τη σύνδεση με τις περιφερειακές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στους φορητούς υπολογιστές.

Η οθόνη Philips 258B6QUEB, διαθέσιμη από τον Ιούνιο, είναι η πρώτη οθόνη με συνδεσιμότητα USB Τύπου C που παρουσιάζει η MMD στην αγορά. Σκοπός της είναι να φέρει επιπλέον δύναμη και ευκολία στους χρήστες, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες με τους πιο σύγχρονους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της νέας σύνδεσης USB.

Philips 258B6QUEB (2)

Απλότητα για μεγαλύτερη ευκολία
Η οθόνη υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς έως και 10 Gbps (ή 1,280 MB/s) με το Gen-2 USB 3.1 και έως 5 Gbps με το Gen-1 USB 3.0. Το USB 3.1 είναι έως και 20 φορές ταχύτερο από το USB 2.0. Για παράδειγμα, μια ταινία 4Κ μπορεί να μεταφερθεί σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Η λεπτή υποδοχή κάνει τη σύνδεση ιδανική για υπέρ-φορητές συσκευές αλλά και στάνταρ notebooks. Ο προσανατολισμός του καλωδίου είναι επίσης αναστρέψιμος προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Οι επιλογές για video είναι επίσης πολλαπλές: πέραν του DisplayPort 1.2, υποστηρίζονται και τα HDMI, DVI και VGA.
Σχολιάζοντας την επερχόμενη κυκλοφορία της οθόνης, ο Albert Ulfman, Product Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη, αναφέρει: “η αποτελεσματική συνδεσιμότητα παίζει ζωτικό ρόλο στις μέρες μας προκειμένου να παραμείνουν οι άνθρωποι παραγωγικοί. Συνεπώς, είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε στους χρήστες τη νέα αυτή οθόνη 25 ιντσών με την καλύτερη συνδεσιμότητα USB τελευταίας τεχνολογίας στην αγορά. Το USB-C επιτρέπει ακόμα στους χρήστες την ηλεκτροδότηση και τη φόρτιση του notebook τους από την οθόνη, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον καλώδια ρεύματος. Όλες οι συνδέσεις – ρεύμα, βίντεο και δεδομένα- γίνονται πλέον μέσω ενός μοναδικού καλωδίου.”

Philips 258B6QUEB (3)

Η νέα υποδοχή είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους η QHD οθόνη 25 ιντσών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες. Πέραν της συνδεσιμότητας, μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που χάρισαν στις οθόνες Phillips τη φερέγγυα φήμη τους στην αγορά. Για παράδειγμα, το SmartErgo Base επιτρέπει στους χρήστες να γείρουν, περιστρέψουν κι ανεβάσουν με ακρίβεια την οθόνη στη θέση που βολεύει καλύτερα – ιδανικό για την υγεία και την ευημερία στην εργασία. Επίσης η βάση κρύβει τα καλώδια. Το ultra λεπτό πλαίσιο της οθόνης δημιουργεί μια ομοιογενή εμφάνιση, μεγιστοποιώντας την περιοχή προβολής κι ελαχιστοποιώντας την όχληση για τα μάτια. Η στιβαρή κατασκευή, με 65% ανακυκλωμένο πλαστικό καθιστά την οθόνη μια εξαιρετική επιλογή για παραγωγικότητα φιλική προς το περιβάλλον.

Η νέα οθόνη Philips 258B6QUEB QHD, με ενδεικτική λιανική τιμή €399, θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Ιούνιο 2016.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – Οθόνη Philips 258B6QUEB QHD
Τύπος LCD panel, μέγεθος Τεχνολογία IPS
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED
Μέγεθος panel 25 ίντσες / 63.4 εκ.
Πραγματική περιοχή θέασης 552.96 (H) x 311.04 (V)
Αναλογία Διαστάσεων (aspect ratio) 16:9
Βέλτιστη ανάλυση 2560 x 1440 @ 60 Hz
Γωνία θέασης 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 350 cd/m²
Αναλογία Αντίθεσης (contrast ratio (typical)) 1,000:1
Χρώματα οθόνης 16.7 εκατομμύρια (True 8 Bit)
Ενίσχυση εικόνας (Picture enhancement) SmartImage
Άνεση
 • Ενσωματωμένα ηχεία: 2Wx2
 • User convenience: SmartImage, Volume, Input, Menu, Power On/Off
 • Control software: SmartControl
 • Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Βάση
 • Ρύθμιση ύψους: 130mm
 • Pivot: 90ο
 • Περιστροφή: -65/65ο
 • Κλίση: -5/20ο
Συνδεσιμότητα
 • USB: USB Type-C x1, USB 3.0 x 3 (1 με γρήγορη φόρτιση)
 • Είσοδοι σήματος: USB-C, VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)
 • Είσοδοι Sync: Separate Sync, Sync on Green
 • Ήχος (In/Out): PC audio-in, Headphone out
 • RJ45: μέσω USB-C
Βιωσιμότητα
 • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
 • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
 • Ανακυκλωμένο πλαστικό μετά τη κατανάλωση: 65% (post consumer recycled plastic)
 • Συγκεκριμένες ουσίες: πλαίσιο χωρίς PVC / BFR, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B, VCCI, SEMKO, cETLus, CU-EAC, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS, TCO edge

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.