XBLOG logo @2x

Η Pebble ανακοίνωσε το οικονομικό smartwatch Pebble 2 SE

Η Pebble ανακοίνωσε το νέο της οικονομικό smartwatch, το Pebble 2 SE που διαδέχεται το πρώτο, δημοφιλές smartwatch της. Είναι το οικονομικότερο αδερφάκι των Pebble 2 και Pebble Time 2 που ανακοινώθηκαν φέτος τον Μάιο.

Το Pebble 2 Standard Edition, όπως και τα υπόλοιπα smartwatches της Pebble, διαθέτει ασπρόμαυρη (ePaper) οθόνη και για αυτό η μπαταρία μπορεί να προσφέρει αυτονομία 7 ημερών. Το ρολόι πλέον παρακολουθεί την υγειά και τον ύπνο σου, και μπορεί να συγχρονίσει τα δεδομένα που συλλέγει με την υπηρεσία της Pebble ή με τα Apple Health και Google Fit, αναλόγως με το κινητό που έχετε.


Το Pebble 2 SE έρχεται επίσης με μικρόφωνο για να υπαγορεύετε απαντήσεις σε μηνύματα, ακόμη και στο iOS. Φυσικά μπορεί να σας δείξει τις ειδοποιήσεις, μπορείτε να χειριστείτε την μουσική, να εγκαταστήσετε εφαρμογές, να αλλάξετε watchfaces και πολλά άλλα. Είναι αδιάβροχο μέχρι 30 μέτρα -μπορείτε να κολυμπήσετε με αυτό- και μπορείτε να του βάλετε λουράκια 22mm.

Σε αντίθεση με τα Pebble 2 και Pebble Time 2, δεν διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών. Για αυτό τον λόγο η τιμή του έχει πέσει στα €99.95. Μπορείτε να το αγοράσετε από το επίσημο site της Pebble, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι από τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει και σε “Jet Black” χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.