XBLOG logo @2x

Παρουσίαση του Advanced Web Ranking

Το πλέον απαραίτητο εργαλείο για κάθε κάτοχο ιστοσελίδας. Το Advanced Web Ranking είναι ένα πρόγραμμα που αυτοματοποιεί την εύρεση της κατάταξης της ιστοσελίδας μας σχεδόν σε κάθε μηχανή αναζήτησης, ενώ αποτελεί ίσως το πλέον ολοκληρωμένο λογισμικό SEO.

Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να γίνεται έλεγχος στις μηχανές αναζήτησης και αρκετά σύντομα το πρόγραμμα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες αναφορές για την κατάταξη της ιστοσελίδας μας. Ωστόσο ο χρόνος αυτός επηρεάζεται από τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών, τις μηχανές αναζήτησης που θα επιλέξουμε και των αριθμό των ανταγωνιστών.

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα για να παρακολουθείτε την εξέλιξη της κατάταξης της ιστοσελίδας σας από τη στιγμή της δημιουργίας της. Αρκετές φορές ο έλεγχος κατάταξης μπορεί να είναι αποκαρδιωτικός, καθώς βλέπουμε την ιστοσελίδα μας χαμένη στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης και προσπαθούμε να την ανεβάσουμε. Όμως μέσω του Advanced Web Ranking μπορούμε αυτόματα να παρακολουθούμε τη διαδικασία προόδου καθώς τροποποιούμε και βελτιώνουμε το περιεχόμενο της. Έτσι μπορούμε να παρακολουθούμε – καταγράφουμε συνεχώς τη βελτίωση της κατάταξης  ενώ εμπλουτίζουμε το υλικό μας.

Όταν περιεργαζόμαστε τα αποτελέσματα της αναζήτησης μας εξαιρετικά σπάνια πηγαίνουμε στη δεύτερη σελίδα. Αν δεν βρούμε αυτό το οποίο ψάχνουμε στην πρώτη σελίδα αλλάζουμε το κείμενο αναζήτησης και ψάχνουμε ξανά. Αντιλαμβανόμαστε συνεπώς πόσο σημαντικό για την ιστοσελίδα μας είναι να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Advance Web Ranking

Το Advanced Web Ranking θα μας βοηθήσει στην ανάλυση της θέσης και του ανταγωνισμού της ιστοσελίδας μας. Όταν τροποποιούμε το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας μπορούμε πλέον να καταγράφουμε αν η κατάταξη μας βελτιώθηκε ή όχι. Μπορούμε να δούμε αναλυτικά αποτελέσματα για κάθε λέξη-κλειδί, για κάθε μηχανή αναζήτησης και κάθε σελίδα της ιστοσελίδας μας. Μπορούμε επίσης να δούμε τη συνολική κατάταξη της ιστοσελίδας μας συγκριτικά με δεκαπέντε άλλες ιστοσελίδες ανά λέξη-κλειδί. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάποιους που βασίζουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους στην κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης. Αν η κατάταξη είναι κάτω από το 10 θα πρέπει να προσθέσετε κατάλληλο περιεχόμενο – σύμφωνο με τη ζητούμενη λέξη-κλειδί – για να ανέβει η κατάταξη και να πέσει ο ανταγωνισμός σε μικρότερες θέσεις.

Μέσω του προγράμματος μπορούμε να έχουμε και μια συνολική εικόνα της προόδου της ιστοσελίδας μας, καθώς καταλογοποιεί όλες τις λέξεις-κλειδιά μας και της κατάταξή τους, δίνοντας μας μια γρήγορη εικόνα για την κατάταξη κάθε λέξης-κλειδί. Μπορείτε να ελέγξετε επίσης κάθε λέξη-κλειδί σε κάθε μηχανή αναζήτησης που εμφανίζεστε μέσω μιας βολικής αναφοράς η οποία περιέχει αναλυτικά στοιχεία για τη θέση, τον αριθμό των σελίδων και την κατάταξη με ταυτόχρονη προβολή τους ιστορικού της. Συνεπώς μπορούμε να δούμε ιστορικά στοιχεία τα οποία απεικονίζουν από πού η ιστοσελίδα μας ξεκίνησε, που έχει φτάσει και προς που θα πάει όσον αφορά την κατάταξη της.

Advance Web Ranking

Το πρόγραμμα διατίθεται σε τέσσερις διακριτούς τύπους άδειας χρήσης, τη Standard,  την Professional, την Enterprise και τη Server. Η Standard προσφέρει ότι χρειάζεται κάποιος απλός κάτοχος ιστοσελίδας καθώς αρκετά πιο εξειδικευμένα εργαλεία δεν είναι διαθέσιμα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για επαγγελματική χρήση θα πρέπει να προμηθευθείτε την Professional έκδοση ή την Enterprise καθώς η Server αφορά εξαιρετικά μεγάλες επιχειρήσεις που επιθυμούν τη χρήση της εφαρμογής από πολλές θέσεις εργασίας ταυτόχρονα.

Οποιαδήποτε έκδοση και να επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσετε ένα μοναδικό εργαλείο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.