XBLOG logo @2x

Το PARKGURU σας επιτρέπει να αναζητήσετε θέση πάρκινγκ με τη φωνή σας

Η εφαρμογή της PARKGURU είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους οδηγούς να βρουν, να κλείσουν και να πληρώσουν για θέσεις στάθμευσης εύκολα και γρήγορα. Με τη νέα ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής για iOS και Android, οι οδηγοί μπορούν να αναζητήσουν φωνητικά σε 21 διαρφορετικές γλώσσες για να βρουν θέση πάρκιγκ.

Η φωνητική αναζήτηση είναι απλή. Ο οδηγός κάνει κλίκ στο μικρόφωνο της εφαρμογής, λέει το προορισμό του και η εφαρμογή εμφανίζει μία λίστα με τα πάρκινγκ στη περιοχή, επιτρέποντας στο οδηγό να συγκρίνει, να κάνει κράτηση και να πληρώσει για χώρο στάθμευσης σε λίγα μόνο βήματα.

«Ο στόχος της PARKGURU είναι να προσφέρει μια εύκολη, ασφαλή και αποτελεσματική εμπειρία στάθμευσης μέσω της χρήσης των φωνητικών τεχνολογιών. Στόχος μας στο μέλλον είναι να κάνουμε ακόμη πιο απλή την εφαρμογή και να προσθέσουμε περισσότερες δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης, που θα επιτρέπουν στους οδηγούς να κάνουν ερωτήσεις όπως “Που έχω παρκάρει το αυτοκινητό μου” ή “Ποιο είναι το πλησιέστερο πάρκινγκ στο αγαπημένο μου εστιατόριο;”» δήλωσε ο κ. Νίκος Σκονδρέας, CEO της PARKGURU.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.