XBLOG logo @2x

Ο ΠΑΟΚτσής που βρέθηκε να διαχειρίζεται τον λογαριασμό των H&M στο Twitter

ΠΑΟΚ Twitter

Ένα περίεργο και αστείο περιστατικό συνέβη στο Twitter λόγω κάποιου σφάλματος (bug) της υπηρεσίας.

Κάποιος χρήστης επιχείρησε να συνδεθεί με τον Twitter λογαριασμό του, όταν ξαφνικά κατάλαβε πως συνδέθηκε με το λογαριασμό H&M United Kingdom, της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ρούχων. Αυτό σημαίνει πως ήταν για ένα χρονικό διάστημα διαχειριστής του λογαριασμού και μπορούσε να κάνει tweets, να αλλάξει τις ρυθμίσεις, ακόμη και να διαγράψει το λογαριασμό.

ΠΑΟΚ Twitter H&M

Ο χρήστης δημιούργησε αμέσως δύο tweets (δείτε τα παραπάνω), στα οποία έγραψε: «Πώς συμβαίνει αυτό @twitter;» και «Δεν έχω ιδέα πώς συμβαίνει αυτό. Άνοιξα το Twitter στον browser μου και με σύνδεσε ως HMunited kingdom.».

Φαίνεται πως ο χρήστης δεν έλαβε καμία απάντηση και τότε ήρθε το επικό ελληνικό tweet, το οποίο έφτασε στους 113.000 followers του λογαριασμού και λίγοι από αυτούς θα το κατάλαβαν. Το tweet έγραφε το εξής: «Nikola, Sviro, Mixali auto gia esas!!! O PAOK panw apo ola!».

ΠΑΟΚ Twitter H&M

Ναι, λοιπόν, το περίεργο αυτό περιστατικό του Twitter έτυχε σε κάποιον Έλληνα και μάλιστα ΠΑΟΚτσή, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα. Μην ξεχνιόμαστε, σήμερα παίζει ο ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για το Europa League.

Ο λογαριασμός των H&M επανήλθε στους πραγματικούς κατόχους του, τα προηγούμενα tweets διαγράφτηκαν και η όλη υπόθεση μένει στην ιστορία ως ένα από τα πιο χιουμοριστικά bugs του Twitter.

[πηγή]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.