XBLOG logo @2x

Η ελληνική αποστολή στη 2η θέση του πρωταθλήματος Angry Birds

Τη 2η θέση κατέκτησε η ελληνική ομάδα στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Angry Birds, που διοργανώθηκε από τη Samsung στο Λονδίνο στις 13/12/2012.

Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν οι 6 νικητές (top scorers) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξήχθη από τη Samsung Smart TV και τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα οι: Γιάννης Λαζαρίδης, Αθανάσιος Δεληγραμμάτικας, Γιώργος Τσικαλάκης, Σοφία Μπρίλλη, Ευανθία Τρομαρίδου, Γιώργος Κυριανάκης.

Οι 19 ευρωπαϊκές αποστολές συγκεντρώθηκαν στο Westfield Stratford για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο περιελάμβανε κυνήγι θησαυρού σε όλο το Λονδίνο με κρυφές Angry Birds προκλήσεις, ενώ την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα της Ρουμανίας.

Το πρωτάθλημα έκλεισε με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν γνωστά ονόματα της αγγλικής showbiz, όπως Louis Smith, Jessica Wright, Sam Faiers, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Alexis Jordan, καθώς και 250 φίλοι και οπαδοί του παιχνιδιού Angry Birds!

Η νικήτρια ομάδα επιβραβεύτηκε επιπλέον με 1.000 ευρώ ανά παίκτη.

Το Angry Birds Smart TV App είναι διαθέσιμο στη Samsung Smart TV (σειρές ES7000 και ES8000), όπου μέσω του Smart Interaction και συγκεκριμένα μέσω της τεχνολογίας Motion Control, οι τηλεθεατές μπορούν να παίξουν το δημοφιλές παιχνίδι με απλές χειρονομίες, απολαμβάνοντας μία διαδραστική εμπειρία gaming.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.