XBLOG logo @2x

Νέες λύσεις από την Panda για μέγιστη προστασία

Καθώς ο αριθμός των συσκευών που συνδέονται στο Διαδίκτυο αυξάνεται διαρκώς, έτσι αυξάνονται και οι πιθανότητες για ατυχίες ασφαλείας στον κυβερνοχώρο. Αν και η παγκόσμια συνδεσιμότητα της εποχής στην οποία ζούμε συνεχίζει να περιπλέκει την ασφάλεια μας, η Panda Security κάνει την ψηφιακή ζωή των χρηστών πιο ασφαλή με νέες και βελτιωμένες οικιακές λύσεις.

Η προϊοντική οικογένεια των οικιακών λύσεων της Panda περιλαμβάνει τα Panda Free Antivirus, Panda Mobile Security, Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Global Protection και Panda Gold Protection. Από την πιο βασική ουσιαστική προστασία έως τις premium επιλογές, η νέα σειρά προϊόντων προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών συνδυάζοντας την καλύτερη ασφάλεια με τις πληρέστερες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το εργαστήριο καταπολέμησης malware της Ρanda, περισσότερα από 200.000 νέα δείγματα malware ανιχνεύονται καθημερινά. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η μόλυνση ή η κλοπή είναι η εγκατάσταση μιας λύσης ασφάλειας που καταπολεμά όλες τις μορφές απειλών: ιούς, hackers, online απάτες, κλοπή πληροφοριών και ransomware που μπορεί να ‘απαγάγει’ τον υπολογιστή σας.

“Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την πλήρη προστασία, την ελαφρότητα, την ευελιξία και τη σταθερότητα σε οποιαδήποτε συσκευή. Η νέα σειρά λύσεων έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την καλύτερη προστασία με την ελάχιστη επιβάρυνση. Τα προϊόντα είναι πάντα ενημερωμένα, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μας έχουν πάντα την καλύτερη διαθέσιμη λύση”, διευκρινίζει ο Hervé Lambert, Retail Product Marketing Manager στην Ρanda Security. “Συνεχώς εξελίσσουμε τα προϊόντα μας για να είναι συμβατά με τις νεότερες συσκευές, πλατφόρμες και τα λειτουργικά συστήματα που είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα, η νέα σειρά προϊόντων της Ρanda είναι συμβατή με την τελευταία επετειακή έκδοση των Windows 10”, επισημαίνει.

Less is more: το υψηλότερο επίπεδο προστασίας γίνεται τώρα εύκολο
Η Ρanda είναι σε θέση να σας προστατεύσει κάθε στιγμή, παντού, και σε οποιαδήποτε συσκευή, εκμεταλλευόμενη τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ασφάλεια στο cloud. Τα χαρακτηριστικά και οι κύριες βελτιώσεις των οικιακών προϊόντων, τα συστήματα κεντρικής διαχείρισης, οι επιπρόσθετες αντικλεπτικές λειτουργίες και η επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής για τις Android™ συσκευές μέσω του ελέγχου εφαρμογών, έχουν όλα βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Οι νέες λύσεις διαθέτουν προσαρμόσιμο γραφικό περιβάλλον χρήσης με πολλαπλές οθόνες συνυφασμένες με τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Επιπλέον, λόγω της ευρείας διάδοσης των κινητών συσκευών στην αγορά, το Panda Mobile Security έχει κυκλοφορήσει με επαναστατικές καινοτομίες για τον κόσμο του Android, όπως η δυνατότητα συναγερμού σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να τραβήξουν μια φωτογραφία από απόσταση, ώστε να αναγνωριστεί ο κλέφτης – αμέσως όταν αγγίξει την οθόνη. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής ενισχύεται με κωδικούς PIN που ελέγχουν την πρόσβαση στις εφαρμογές. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τους hackers.

Αν χάσετε το laptop σας, μπορείτε να συνεχίσετε να αναπνέετε. Με αυτά τα νέα αντικλεπτικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι επίσης ενσωματωμένα στο Panda Global Protection, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τις συσκευές τους από απόσταση. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα βελτιστοποίησης της απόδοσης των συσκευών (υπολογιστές, ταμπλέτες ή κινητές συσκευές) με επακόλουθο τη βελτιωμένη διάρκεια της μπαταρίας.

Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν τα νέα προϊόντα της Panda Security από το πλησιέστερο κατάστημα πληροφορικής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση pandasecurity.com. Όλοι οι χρήστες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις νέες λύσεις δωρεάν στο pandasecurity.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.