XBLOG logo @2x

Η Panda Security ξανά κορυφαία στην ανίχνευση malware στις δοκιμές του AV-Comparatives

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, η Panda Security πέτυχε το ιδανικό ποσοστό 100% στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού μέσα στα πλαίσια του Real-World Protection Test από τον οργανισμό AV-Comparatives.

Η εξέλιξη των κυβερνοεπιθέσεων, τόσο σε αριθμό όσο και σε πολυπλοκότητα, καθιστά περισσότερο αναγκαία από ποτέ την πρόβλεψη κακόβουλης συμπεριφοράς. Με τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, η Panda κατάφερε να αναγνωρίσει τους 3 κυριότερους παράγοντες της επιτυχίας των κυβερνοεγκληματιών:

  • Πιο εξελιγμένες απειλές, νέοι φορείς επίθεσης και μεγαλύτερος αριθμός αδικημάτων.
  • Πιο πολύπλοκα περιβάλλοντα πληροφορικής με πλήθος συσκευών, συστημάτων και συνδέσεων.
  • Παραδοσιακά προγράμματα προστασίας από ιούς, τα οποία δεν εξελίσσονται τόσο γρήγορα όσο οι επιθέσεις.

Χάρη στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται σε αυτήν την εξέλιξη κακόβουλου λογισμικού, η Panda Security προσφέρει την πιο αποτελεσματική απάντηση σε απειλές όπως το ransomware και αποδεικνύεται ο ισχυρότερος σύμμαχος για την πρόληψη, την προστασία και την ανταπόκριση στις τελευταίες επιθέσεις.

Panda Security March 2017

Αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την επιτυχία του συνόλου τεχνολογιών που περιλαμβάνονται στις λύσεις ασφάλειας της εταιρείας, για οικιακούς και εταιρικούς χρήστες, από ελεύθερους επαγγελματίες έως μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Panda Security πρωτοστατεί στις ευνοϊκές επιδόσεις της έκδοσης του τεστ αυτού του μήνα. Για άλλη μια φορά, οι λύσεις μας εκτέθηκαν σε δείγματα κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικές συνθήκες και απέδειξαν την ικανότητά τους να μπλοκάρουν το 100% της κακόβουλης συμπεριφοράς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.