XBLOG logo @2x

Παίξε Vodafone NetPolis και κέρδισε tablet και smartphone!

Πάρε μέρος στο νέο διαγωνισμό παίζοντας στο online game NetPolis από τη Vodafone! Κατασκεύασε online το δικό σου δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και κέρδισε μοναδικά δώρα, όπως tablet Samsung Galaxy Tab και Samsung smartphone!

Το παιχνίδι

Το NetPolis είναι ένα διασκεδαστικό, online παιχνίδι στρατηγικής για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας, το οποίο δημιούργησε η Vodafone. Οι παίκτες, μέσα από τρεις πίστες, έχουν την ευκαιρία να “χτίσουν” το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της NetPolis ακολουθώντας τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

Κέρδισε tablet Samsung Galaxy Tab και smartphones!

Στο διαγωνισμό Netpolis οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέσω κλήρωσης 4 Samsung Ch@t335 (1 κάθε εβδομάδα), ενώ θα υπάρξει και ένας μεγάλος νικητής στο τέλος του διαγωνισμού που θα κερδίσει, μέσω κλήρωσης επίσης, 1 Samsung Galaxy Tab. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 4 εβδομάδες.

Κάνε κλικ εδώ και παίξε Netpolis τώρα!

Το NetPolis έχει βασιστεί στις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας και αναπτύχθηκε υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.