XBLOG logo @2x

Ovi Store, Πώς να φτιάξετε τη δική σας εφαρμογή για Nokia κινητά!

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα σε ένα event της Nokia, όπου είδαμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε εφαρμογή στο Ovi Store για κινητά Nokia! Το XBLOG.gr έχει ήδη το δικό του Ovi app, δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σε 10 λεπτά!

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι η διεύθυνση του RSS feed του blog ή του site σας, καθώς και το λογότυπο του blog/site σας σε δύο διαστάσεις, 256 x 256 pixels και 360 x 60 pixels.

Δείτε βήμα-βήμα πώς θα φτιάξετε το δικό σας Ovi application για κινητά Nokia!

  1. Μπαίνετε στο appwizard.ovi.com και κάνετε κλικ στο “Get Started”.
  2. Εισάγετε την διεύθυνση του RSS feed σας στο πεδίο που βλέπετε και κάνετε κλικ στο “Preview”.
  3. Εισάγετε κι άλλα RSS feeds αν θέλετε και κάνετε κλικ στο “Preview”. Αν δε θέλετε να βάλετε άλλο RSS feed κάνετε κλικ στο “Next Step”.
  4. Δώστε όνομα στο application σας και κάντε upload τα λογότυπα στις διαστάσεις που αναφέραμε παραπάνω. Αμέσως μετά κλικ στο “Next Step”.
  5. Κάντε εγγραφή, με το email και τα λοιπά στοιχεία σας.
  6. Αν θέλετε η εφαρμογή σας να έχει διαφημίσεις το κάνετε εδώ, διαφορετικά δεν πειράζετε τίποτα και προχωράτε με κλικ στο “Next Step”.
  7. Επιλέξτε κατηγορία για το app σας και κάντε κλικ στο “Next”.
  8. Κλικ στο “Submit”!

Αυτό ήταν! Από τη στιγμή που θα κάνετε submit την εφαρμογή σας θα πρέπει να περιμένετε περίπου 48 ώρες για να ελεγχθεί η εφαρμογή σας από τη Nokia και να είναι διαθέσιμη στο Ovi Store!

Το application του XBLOG.gr είναι ήδη διαθέσιμο στο Ovi Store!
Κατέβασέ το στο Νokia κινητό σου τώρα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.