XBLOG logo @2x

ΟΤΕ Αcademy και XPLAIN αλλάζουν τα δεδομένα της εκπαίδευσης στελεχών στα Social Media

Τα πρώτα εξειδικευμένα εργαστήρια Social Media για επαγγελματίες, με τίτλο “From Social Media to Social Business”, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΟΤΕ Academy όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις γύρω από τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως μέσο προβολής εταιριών και προϊόντων.

Τα εργαστήρια είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της OTE Academy και της XPLAIN, κορυφαίας εταιρίας στο χώρο του Content Marketing με εξειδίκευση στα Social Media και το Word of Mouth.

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα διείσδυσης των Social Media στις επιχειρήσεις, τα εργαστήρια σχεδιάστηκαν ώστε να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες διαφορετικών κλάδων.

Τα εργαστήρια “From Social Media to Social Business” εστιάζουν περισσότερο σε πρακτική γνώση και λιγότερο σε θεωρητικές πληροφορίες. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες, μέσα από συγκεκριμένα και εξειδικευμένα case studies και πρακτικές συμβουλές, να αποκομίσουν ιδέες και εφόδια για να μπορούν να δρομολογήσουν σωστά τη συνολική social media στρατηγική της εταιρείας ή προϊόντος τους.

Έως το τέλος του 2013, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε εργαστήρια στις εγκαταστάσεις της OTE Academy, για πέντε διαφορετικές αγορές. Το πρώτο workshop, το οποίο απευθύνεται στους επαγγελματίες της αγοράς των Fast Moving Consumer Goods (FMCG), θα ξεκινήσει στις 28 Μαΐου, ενώ το δεύτερο, για επαγγελματίες της αγοράς αυτοκινήτου, θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου.

Πληροφορίες και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα βρείτε στη σελίδα του Workshop στο Facebook.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.