XBLOG logo @2x

Oppo F1s: Ένα νέο smartphone ειδικό στις selfies

Η Oppo ανακοίνωσε το νέο smartphone Oppo F1s το οποίο επικεντρώνεται στις selfie φωτογραφίες και αποκαλεί «Selfie Expert.» Είναι ένα από τα λίγα κινητά της αγοράς που ενσωματώνουν εμπρόσθια κάμερα με μεγαλύτερη ανάλυση από την κύρια, αφού ενσωματώνει μια 16-megapixels selfie κάμερα μπροστά με αισθητήρα 1/3.1″ και διάφραγμα φακού f/2.0, και μια 13-megapixels κύρια κάμερα πίσω με δυνατότητα εγγραφής 1080p βίντεο.

Το Oppo F1s τρέχει Android και διαθέτει το λογισμικό Beautify 4.0 της εταιρίας το οποίο έχει σκοπό να ομορφύνει τις φωτογραφίες που τραβάει ο χρήστης με διάφορα φίλτρα. Επίσης έχει διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως πανοραμικές selfies. Αξιοσημείωτη είναι, ωστόσο, η έλλειψη του LED flash από το μπροστινό μέρος για λήψη φωτογραφιών σε σκοτεινά μέρη, όπως έχουν και άλλα “selfie phones” της αγοράς.

Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο F1s βρίσκουμε 5,5-ιντσών HD IPS οθόνη (720p), MediaTek chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5 GHz, 3 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί και 3,075 mAh μπαταρία η οποία δεν αφαιρείται. Το πίσω μέρος του κινητού είναι μεταλλικό.

Θα κυκλοφορήσει στη Κίνα με κόστος περίπου $270.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.