XBLOG logo @2x

Open Coffee Athens XV την Τρίτη 7 Οκτωβρίου

Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στον γνώριμο χώρο του Bios θα λάβει χώρα ακόμα ένα Open Coffee Club Meeting, το δεύτερο για αυτή τη σεζόν. Οι ομιλητές και για αυτή τη συνάντηση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες, με πρώτο και καλύτερο τον Jason Calacanis.

Οι ομιλητές συνοπτικά:

  • Ηλίας Πολιτάκης: Θα παρουσιάσει τις wireless υπηρεσίες της MobileFX, που φιλοδοξούν να αποκτήσουν θέση την εταιρική και ψυχαγωγική μας καθημερινότητα.
  • Μιχάλης Ρίζος: Πρόκειται για τον New Digital Media Manager του MTV Greece, ο οποίος θα μας δώσει τη δική του οπτική για την αξιοποίηση των νέων μέσων από τη μουσική βιομηχανία, δύο μέρες μετά το event στο Καλλιμάρμαρο.
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι, δε θα μας μιλήσει για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη ΝΔ, αλλά για θέματα επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, θέματα που γνωρίζει καλά, αφού στο παρελθόν υπήρξε στέλεχος της Alpha Ventures και managing director της NBG Venture Capital.
  • Jason Calacanis: Οι συστάσεις νομίζω δε χρειάζονται για αυτό το άτομο. Μεγάλη εμπειρία σε ό,τι έχει να κάνει με τις web start-up, ελπίζω η ομιλία του να είναι ξεχωριστή.

Θα είμαι εκεί, ενώ μετά τη συνάντηση θα ανεβάσω φωτογραφίες στο flickr photo set που έχω ανοίξει για το Open Coffee.

[photo by vicki kolovou]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.