XBLOG logo @2x

Open Coffee #28, Τελευταία συνάντηση για το 2009

Σήμερα το απόγευμα στις 6 ξεκινάει η προσέλευση για την 28η συνάντηση του αθηναϊκού Open Coffee, τελευταία συνάντηση για το 2009, στον γνώριμο χώρο του Μουσείου Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ομιλητές και σήμερα, να είστε εκεί, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το networking συνοδεία καφέδων και ποτών.

Οι ομιλητές, όπως ανέφερα και παραπάνω είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες, όσοι δεν καταφέρετε να έρθετε, θα ανεβάσω βίντεο από τις ομιλίες αύριο.

  • Οι Γιάννης Δοξαράς και Δημήτρης Τόγιας, εκ των ιδρυτών της Niobium Labs, θα παρουσιάσουν την πρώτη διαφημιστική πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας διεθνώς, η οποία και παρέχει, μεταξύ άλλων, ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης 3D αντικειμένων και εξελιγμένα στατιστικά. Καλείστε να έρθετε προετοιμασμένοι, καθώς πρόκειται επίσης να λανσαριστεί ζωντανά σχετική εφαρμογή αναζήτησης κατοικίας, σε συνεργασία με το Rento.
  • Οι Δημοσθένης Καπώνης και Γιώργος Πάνζαρης, συνδημιουργοί του AthensBook, ίσως της πλέον δημοφιλούς εφαρμογής ελληνικού περιεχομένου για το iPhone, θα παρουσιάσουν το παρόν και μέλλον αυτής, αλλά και τις ευρύτερες προοπτικές της καινοτόμου πλατφόρμας mobile, γεωγνωστικής διαφήμισης Geo|Ads.
  • Ο Δημήτρης Μελαχροινός, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Spitogatos.gr, μαζί με την ομάδα της Oxygen Capital, θα παρουσιάσουν την ιστορία εκ των έσω και τα επόμενα βήματα της πρώτης επένδυσης θεσμικού επενδυτή σε διαδικτυακή επιχείρηση στην Ελλάδα, όπως επίσης πρακτικές συμβουλές προς νέους ναυτιλομένους που επιθυμούν να επαναλάβουν μία αντίστοιχη επιτυχία.
  • Ο Σπύρος Ξανθός, συνιδρυτής και VP of Engineering της PatternInsight με έδρα το Mountain View της Καλιφόρνια, επίσης εκτελεστικό μέλος του Openfund, θα παρουσιάσει την επιχειρηματική διαδρομή της εταιρίας του, από το Πανεπιστημίο του Ιλινόι στο Silicon Valley, κατορθώνοντας σε διάστημα 2,5 ετών εύρεση επενδυτών, πωλήσεις εκατομμυρίων και θετικό cash flow για το 2009, με πελάτες όπως η Cisco και η Qualcomm.
  • Ο Αντώνης Λυμπέρης, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομώνυμου εκδοτικού οργανισμού, επίσης επενδυτής του Openfund, θα αναφερθεί σε εμπειρίες και επιμύθια από την επιχειρηματική του διαδρομή στη βιομηχανία των media, τέλος στις ευκαιρίες που δημιουργούν οι νεότερες μορφές αυτών σε φιλόδοξους επιχειρηματίες.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.