XBLOG logo @2x

Open Coffee #25 στο Μουσείο Μπενάκη

Το Open Coffee επιστρέφει μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Η 25η συνάντηση είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα, στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Μπενάκη που βρίσκεται στην Πειραιώς. Πριν και μετά τις δεκάλεπτες παρουσιάσεις το cafe – bar του μουσείου θα υποδεχθεί όσους έρθουν για καφέ και social networking. Το πρόγραμμα παρουσιάσεων της σημερινής συνάντησης του Open Coffee έχει: Martin Linkov (που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να μας μιλήσει για τις υπηρεσίες της Favit), Benoit Mazuyer (Commercial Operators Director της Pragmaticomm) και Φώτη Αγγέλου (ιδρυτής και Managing Director της Komrade).

Περισσότερα για τους ομιλητές του Open Coffee #25

  • Ο εκ Θεσσαλονίκης Martin Linkov, Regional Manager, θα παρουσιάσει το story και τις υπηρεσίες της Favit, οι οποίες και επιχειρούν να δώσουν λύση στο πανταχού παρών πρόβλημα του information overload, επίσης θα παραθέσει στοιχεία για την αγορά της Βουλγαρίας, σκιαγραφώντας δυνητικές συνέργειες για κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Ο Benoit Mazuyer, Commercial Operators Director της Pragmaticomm, θα επιδείξει ζωντανά το MVoIP, μία εφαρμογή για VoIP επικοινωνία σε κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Symbian, αναφέροντας παράλληλα τα γενικότερα χαρακτηριστικά και τις ευκαιρίες της συγκεκριμένης αγοράς.
  • Ο Φώτης Ευαγγέλου, ιδρυτής και Managing Director της Komrade, θα παρουσιάσει την ιστορία πίσω από το Joomlaworks και την καταξίωση αυτού σε κορυφαίο κατασκευαστή Joomla plug-ins διεθνώς, επίσης τον τρόπο με τον οποίο μία διακριτή ανά πελάτη υπηρεσία (δημιουργία CMS) ωρίμασε σε ένα scalable προϊόν.

Τα λέμε εκεί! 🙂

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.