XBLOG logo @2x

Open Coffee #22 σήμερα στο Divani Caravel

Σήμερα το απόγευμα στο Divani Caravel θα γίνει η 22η συνάντηση του αθηναϊκού Open Coffee club! Εξαιρετικοί οι ομιλητές που θα παρουσιάσουν τις δικές τους ιστορίες στο OC απόψε, όσοι θέλετε να κάνετε γνωριμίες και networking να είστε εκεί!

  • Ο Λάμπρος Καλιακάτσος, Πολιτικός Μηχανικός, θα παρουσιάσει το δημιούργημά του Plexscape, μία σουίτα πρόσθετων χαρακτηριστικών στα κλασσικά εργαλεία σχεδίασης (για παράδειγμα προσθήκη επιπέδου Google Earth στο Autocad και άλλα), και την επιχειρηματική πορεία που αυτό τυγχάνει στην παγκόσμια αγορά.
  • Οι βετεράνοι του Open Coffee Γιώργος Χατζηγεωργίου και Βασίλης Δήμος, συνιδρυτές του Skroutz, θα παρουσιάσουν το άρτι ανακοινωθέν Skroutz Store, μία υπηρεσία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία και επιτρέπει τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος εντός ολίγων λεπτών.
  • O Νικόλας Αμπαζής, νυν -μεταξύ άλλων- επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, θα παρουσιάσει την ιστορία και τα προσωπικά συμπεράσματα πίσω από το Feeds2, μία πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, η οποία, παρά την εκτενή δημοσιότητα, δεν κατόρθωσε να φθάσει ως την επιτυχία.
  • Τέλος, θα έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε τον Στρατή Καραμανλάκη, συνιδρυτή και & Vice President of Development της oDesk. Η oDesk, ιδρυθείσα από τον Στρατή και τον Οδυσσέα Τσάταλο με το όραμα της “αλλαγής στον τρόπο που δουλεύει ο κόσμος”, συνιστά σήμερα το μεγαλύτερο marketplace από εκατοντάδες χιλιάδων freelancers ανά την υφήλιο, και μία ομιλία που δεν πρέπει να χάσετε.

Η προσέλευση αρχίζει στις 7:00 στο Divani Caravel.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.