XBLOG logo @2x

Νέο Opel Astra, με καθίσματα από γρασίδι και άμμο στα πόδια (video)

Opel Astra

Την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία γιορτάζει η Opel, με το τρίθυρο Astra στην επετειακή έκδοση Copacabana!

Το Opel Astra Copacabana ξεχωρίζει με τη σημαία της Βραζιλίας στην οροφή και τα αυτοκόλλητα με τα χρώματα της χώρας και τους φοίνικες στο πλάι, ενώ κάτω από το καπό βρίσκουμε τον κινητήρα 1.6 Turbo με τα 200 PS, που προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Όλα τα λεφτά ωστόσο είναι το εσωτερικό του Opel Astra Copacabana!

Στα καθίσματα η Opel έχει βάλει επένδυση από γρασίδι του σταδίου Μαρακανά και στα πόδια αντί για πατάκια έχει τοποθετηθεί άμμος από τη διάσημη παραλία της Copacabana! Στο νέο Astra θα βρείτε ακόμα ένα ζευγάρι σανδάλια, ενώ η κόρνα ηχεί στους ρυθμούς της σάμπα ή της βουβουζέλας!

Opel Astra, με καθίσματα από γρασίδι και άμμο στα πόδια

Το Opel Astra Copacabana είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη για να βλέπετε τους αγώνες του Μουντιάλ, ενώ μπορείτε να συνδέσετε στην οθόνη χειριστήρια για να… λιώσετε με τον συνοδηγό σας στο ποδοσφαιράκι!

Τέλος, μπροστά από το ντουλαπάκι του οδηγού θα βρείτε υποδοχή πάγου και στην οροφή μηχάνημα που φτιάχνει παγωμένη καϊπιρίνια, χωρίς αλκοόλ!

Δείτε το βίντεο!

Το Opel Astra Copacabana θα το βρείτε στην τιμή των 24.444 ευρώ στις εκθέσεις διανομέων Opel.

Καλό μήνα!!!

[πηγή]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.