XBLOG logo @2x

OnePlus 3: Το νέο flagship killer είναι εδώ με 6GB RAM

Είναι εφικτό να αγοράσετε ένα επώνυμο smartphone με μεταλλικό σώμα, Snapdragon 820 επεξεργαστή και 6 GB μνήμη RAM με €399; Από ότι φαίνεται είναι και το κινητό ακούει στο όνομα OnePlus 3.

Η κινέζικη θυγατρική της Oppo Electronics, OnePlus, ανακοίνωσε σήμερα -Τετάρτη 15 Ιουνίου- τη φετινή της ναυαρχίδα στα smartphones η οποία είναι πραγματικά ένα προσιτό «flagship killer». Έρχεται με 5,5-ιντσών full HD οθόνη τεχνολογίας Optic AMOLED, Qualcomm Snapdragon 820 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο full, 6 GB μνήμη RAM, 64 GB χωρητικότητα (δεν είναι επεκτάσιμη) και θύρα USB Type-C.

Το σώμα του OnePlus 3 είναι φτιαγμένο από μέταλλο, με το πίσω μέρος να είναι ελάχιστο κυρτό (όπως στα HTC One M). Μπροστά έχει γυαλί και ένα κεντρικό κουμπί το οποίο φιλοξενεί και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

OnePlus 3

Για την κύρια κάμερα, οι Κινέζοι συνεργάστηκαν με τη Sony και για αυτό ενσωματώνει έναν 16-megapixels αισθητήρα με 1.12μm pixel, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση. Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8-megapixels, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και εγγραφή full HD βίντεο.

Δείγματα φωτογραφιών από την κάμερα του OnePlus 3:

Σε άλλα χαρακτηριστικά, το OnePlus 3 διαθέτει υποστήριξη 4G LTE δικτύων, NFC, φωτάκι ειδοποιήσεων και 3.000 mAh μπαταρία η οποία φορτίζει από το 0% στο 60% μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το λειτουργικό σύστημα που επιλέχθηκε είναι το OxygenOS της OnePlus το οποίο βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, (6.0.1) Marshmallow.

Ενθουσιαστήκατε και δεν περιμένετε την στιγμή που θα το αγοράσετε; Η OnePlus έμαθε από τα λάθη της και έχει κάνει το «3» άμεσα διαθέσιμο μέσω του online καταστήματός της, με τιμή €399, μαζί με άλλα επίσημα αξεσουάρ του. Παρότι υπάρχει και σε χρυσό, αυτή τη στιγμή οι Κινέζοι το πουλάνε μόνο σε γκρι χρώμα.

Τέλος λοιπόν στο σύστημα προσκλήσεων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.