XBLOG logo @2x

Ο όμιλος expert επέστρεψε στην ελληνική αγορά

expert

Ο ευρωπαϊκός όμιλος expert επέστρεψε από την 1η Ιανουαρίου 2014 στην ελληνική αγορά, στο πλαίσιο της τροχιάς ανάπτυξής του σε όλη την Ευρώπη.

«Χαιρόμαστε που υποδεχόμαστε εκ νέου την Ελλάδα στον Όμιλό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της expert, Dieter Mathys, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Η νέα οργάνωση expert στην Ελλάδα αποτελεί επιχειρηματική πρωτοβουλία δέκα πρώην ιδιοκτητών καταστημάτων expert, οι οποίοι έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους ίδρυσαν την Εμποροβιομηχανική ΑΕΒΕ. Η νέα εταιρία ενσωματώθηκε στον όμιλο expert στις αρχές της χρονιάς ως αντιπρόσωπος επίσημης δικαιοχρησίας (licensing partner) για την Ελλάδα. Σε πρώτη φάση, θα λειτουργήσουν στην ελληνική αγορά 14 καταστήματα expert.

Ο όμιλος expert είναι σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο για τη διάθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών. Έχει παρουσία σε 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με περισσότερα από 3.500 καταστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.