XBLOG logo @2x

Ολοκληρώθηκε o 4ος κύκλος του Quest mini MBA

Με ενθουσιασμό και επαίνους προς τους αποφοίτους ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του Quest Mini MBA, του προγράμματος επιμόρφωσης εργαζομένων, που έχει σχεδιασθεί από το ALBA Graduate Business School, αποκλειστικά για τις ανάγκες του Ομίλου. Στο πρόγραμμα διάρκειας 136 ωρών συμμετείχαν 37 επιλεγμένα στελέχη από όλες τις εταιρείες του Ομίλου, λαμβάνοντας επίκαιρες γνώσεις σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων που σχετίζονται με το σύγχρονο επιχειρείν. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον για τις εργασίες αποφοίτησης και τις καινοτόμες ιδέες που μοιράστηκαν οι συμμετέχοντες με τη Διοίκηση του Ομίλου. Το Quest Mini MBA έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι του Ομίλου και με δεδομένη την αποδοχή και την αξία του προετοιμάζεται ήδη ο επόμενος κύκλος.

Το πρόγραμμα Quest Mini MBA, υλοποιείται κάθε δύο έτη με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του ανθρώπινου δυναμικού με γνώσεις που είναι απαραίτητες στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης στρατηγικής οπτικής. Κάθε διετία επιλεγμένοι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται σε ενότητες, όπως διαχείριση της αλλαγής, καινοτομία, διαμόρφωση στρατηγικής, οικονομικά, management, marketing, κ.λπ. και εξοπλίζονται με γνώσεις που προσδίδουν αξία στους ίδιους και στον Οργανισμό.

H εκπαίδευση και η ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τον Όμιλο Quest και ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ο Όμιλος διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού που με δομημένο και οργανωμένο τρόπο σχεδιάζει και υλοποιεί, ένα ευρύ πρόγραμμα επιμόρφωσης για όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.