XBLOG logo @2x

Οι νέες τηλεοράσεις της Toshiba για το 2012

Η Toshiba προχθές στην Γερμανία, εκτός από τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών, παρουσίασε και τις νέες σειρές τηλεοράσεων, με κομψό σχεδιασμό, απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ενισχυμένες διασυνδέσεις για δυνατή ψηφιακή διασκέδαση.

Υπολογίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών πολυμέσων, η Toshiba παρουσίασε τις τελευταίες προσθήκες στις σειρές LED, Full HD 3D σειρές και LCD τηλεοράσεις, η καθεμία με ενισχυμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογία για να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεθέασης.

Πολλαπλές συνδέσεις για ενισχυμένη ψυχαγωγία

Η θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε εξωτερικό HDD ή USB memory stick για να παρακολουθήσουν εικόνες ή βίντεο στην οθόνη της τηλεόρασης TV ή να ακούσουν μουσική από τα ηχεία Dolby Digital Plus. Χάρις τις HDMI θύρες, συσκευές όπως μια κονσόλα παιχνιδιών ή Blu-ray player μπορούν να συνδεθούν εύκολα για να απολαύσετε video games και κινηματογραφική εμπειρία οθόνης.

Η Toshiba παρουσιάζει τις νέες σειρές 2012 LED τηλεοράσεων

Οι LED τηλεοράσεις της σειράς με ενσωματωμένο DVD player κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθόνης από 19” μέχρι 32”. Το μοντέλο 23” είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready. Η τεχνολογία LED backlight της σειράς DL933/934 συνεπάγεται όχι μόνο λεπτό σχεδιασμό αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και μοναδική ποιότητα εικόνας. Τα μαύρα (DL933) ή λευκά (DL934) μοντέλα της σειράς διαθέτουν θύρες HDMI και USB connector καθώς επίσης και Dual-Tuner (DVB-T and DVB-C). Η νέα σειρά DL933/934 θα διατίθεται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Πολλαπλές διασυνδέσεις για ενισχυμένη διασκέδαση

Η σειρά DL διαθέτει δύο θύρες HDMI και μία USB. Οι θύρες HDMI επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέσουν κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray player. Η θύρα USB επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με HDD, κάμερα ή smartphone για να δείτε βίντεο ή εικόνες ή να ακούσετε μουσική μέσω ηχείων με Dolby Digital Plus. Η ποιότητα εικόνας ενισχύεται με τεχνολογία 100 Active Motion & Resolution (AMR) ππου ενισχύει την τηλεοπτική εμπειρία κυρίως όταν παρακολουθεί κανείς αθλητικά ή ταινίες δράσης.

HD ποιότητα και συμπαγής σχεδιασμός

Η σειρά DL συνδυάζει την εξοικονόμηση χώρου λόγω του ενσωματωμένου DVD player με προηγμένη τεχνολογία για απαράμιλλη ποιότητα εικόνας. Οι θύρες USB και HDMI επιτρέπουν τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές εικόνας και ήχου ή με PC για να παρακολουθείτε ταινίες και να παίζετε παιχνίδια. Η τεχνολογία LED backlight καθιστά τα προϊόντα της σειράς ιδανικά για συμπληρωματικές τηλεοράσεις στην κρεβατοκάμαρα, τον ξενώνα, την κουζίνα ή ένα φοιτητικό δωμάτιο.

Ενσωματωμένο DVD player με πολλά ταλέντα

Το ενσωματωμένο DVD player κάνει τη σειρά DL ξεχωριστή εξοικονομώντας χώρο. Η εσοχή DVD βρίσκεται στην άκρη της τηλεόρασης καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση. Εκτός από τα DVD, τα μοντέλα της σειράς μπορούν να αναπαράγουν ταινίες DivX και and MP3 μουσικά αρχεία ή φωτογραφίες JPEG. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με το τηλεχειριστήριο.

EL και HL διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό, δυνατή ποιότητα εικόνας και επαρκής συνδέσεις για ενισχυμένη εμπειρία

Η Toshiba EL 933/934 διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη οθόνης από 19” έως 80cm 32”. Το μοντέλο 23” είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready. Η Toshiba HL933 διατίθεται με οθόνη 32” ή 40” ενώ και οι δύο είναι Full HD τηλεοράσεις με ανάλυση 1920 x 1080. Χάρις την τεχνολογία LED backlighting, όλα τα προϊόντα EL933/934 και Toshiba HL933 δεν είναι απλώς πολύ λεπτά σε σχεδιασμό αλλά εξοικονομούν και ενέργεια. Τα προϊόντα 26” και 32” EL933 & 934 επίσης HL παρέχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό που επιτρέπει στην τηλεόραση να προσαρμόζεται ιδανικά στο χώρο . Σε μαύρο (EL933, HL933) ή λευκό χρώμα (EL934) όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν δύο θύρες HDMI και USB connectοr καθώς επίσης Dual-Tuner (DVB-T και DVB-C).

Σειρά DL

Οι LED τηλεοράσεις της σειράς με ενσωματωμένο DVD player κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθόνης από 19” μέχρι 32”. Το μοντέλο 23” είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready.

Full HD Smart TV RL933

Η RL933 διαθέτει Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω του Διαδικτύου. Με κομψή εμφάνιση στην οποία κυριαρχεί ο λεπτός σχεδιασμός και το μαύρο χρώμα, η RL933 κυκλοφορεί σε μεγέθη 23”, 32” και 40”. Η τεχνολογία LED backlight καθιστά την RL933 πολύ λεπτή στο σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτική.

Online χαρακτηριστικά που ενισχύουν την τηλεθέαση

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο internet μέσω LAN καλωδίου ή του ειδικού Toshiba Wi-Fi USB εξαρτήματος (πωλείται ξεχωριστά) για να μπουν στο Toshiba Places, το online portal της Toshiba που προσφέρει πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω διάφορων apps (ανάλογα τη χώρα). Για παράδειγμα ταινίες μέσω Acetrax, Maxdome και Viewster, εκατομμύρια βίντεο σε YouTube και Dailymotion, Μουσική με iConcerts και Aupeo!, Τηλεοπτικά Προγράμματα μέσω BBC iPlayer και Euronews και φυσικά social networks όπως το Facebook και το Twitter. Μάλιστα κάθε μήνα προστίθενται και νέα apps στο Toshiba Places. Οι θεατές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το MediaGuide της Rovi, το οποίο προσφέρει λίστες προγραμμάτων αλλά και επιπλέον πληροφορίες για ηθοποιούς, εκπομπές και ταινίες.

Full HD 3D

Χάρις την τεχνολογία LED backlight, η σειρά VL963 είναι πολύ λεπτή στο σχεδιασμό και εξοικονομεί ενέργεια. Διαθέτει τέσσερις HDMI και δύο USB θύρες καθώς επίσης και Multi-Tuner για DVB-T/T2, DVB-C και DVB-S/S2. Επιπλέον προσφέρει πρόσβαση σε ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων στο διαδίκτυο.

H Full HD VL963 φέρνει την εμπειρία 3D τηλεθέασης σε όλη την οικογένεια

Εξαιρετικά αναγνωρίσιμη λόγω design η Toshiba VL963 παρουσιάζει κινηματογραφική εμπειρία σε πολύ λεπτό σχεδιασμό. Διαθέτει Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση εικόνας και 3D τεχνολογία που μπορεί να μετατρέψει 2D σε 3D. Κυκλοφορεί με τέσσερα ζευγάρια πολύ ελαφριών 3D γυαλιών για άμεση χρήση. Η VL963 διατίθεται σε μέγεθος οθόνης 42”, 47” και 55”.

Κρυστάλλινος ήχος με Audyssey τεχνολογία

Η νέα Toshiba VL963 διαθέτει τεχνολογία Audyssey Premium Television, που έχει αναπτυχθεί από τους ειδικούς του ήχου στην Audyssey. Η Audyssey ABX εγγυάται ότι τα ηχεία παραδίδουν πλούσιο ήχο. Η τεχνολογία Audyssey Dynamic Volume εγγυάται ενιαίο ήχο ενώ η Audyssey EQ προσαρμόζει αυτόματα την ακουστική της τηλεόρασης στην ακουστική του χώρου για καθαρό και ισορροπημένο ήχο. Αυτές οι τρεις τεχνολογίες σημαίνουν ότι η τηλεόραση παραδίδει τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Full HD 3D ready Smart τηλεοράσεις

Η 16:9 LCD οθόνη με LED backlighting είναι έτοιμη για 3D με Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση. Η TL933/963 μπορεί να μετατρέπει 2D περιεχόμενο σε 3D ώστε να απολαμβάνουν οι χρήστες ταινίες και εκπομπές σε 3D ποιότητα φορώντας Active Shutter 3D γυαλιά (δεν περιλαμβάνονται). Η TL933/963 κυκλοφορεί σε μέγεθος 32”, 40” και 46”.

Σειρές AV και LV

Ενώ η Toshiba AV933/934 είναι HD ready, η Toshiba LV933 κυκλοφορεί με Full HD και ανάλυση 1920 x 1080p. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και αποτελούν μια πολύ καλή επένδυση. Οι σειρές AV και LV κυκλοφορούν σε μέγεθος 32” ενώ η σειρά LV κυκλοφορεί και σε έκδοση 40” . Η σειρά AV δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να διαλέξουν μεταξύ μαύρου (AV933) και λευκού (AV934). Οι δύο σειρές διαθέτουν HDMI θύρες και USB διασύνδεση, καθώς επίσης και Dual-Tuner (DVB-T και DVB-C). Οι νέες σειρές AV και LV θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.