XBLOG logo @2x

Η Nokia παρουσίασε τα νέα Lumia 920 και Lumia 820 (video)

Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 920 και το Nokia Lumia 820, τις δύο πρώτες συσκευές της Nokia με Windows Phone 8.

Nokia Lumia 920

Το Nokia Lumia 920, η ναυαρχίδα της σειράς Windows Phone 8, συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας απεικόνισης Nokia PureView. Η κάμερα του Nokia Lumia 920, με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας floating, λαμβάνει πέντε φορές περισσότερο φως, συγκριτικά με τα άλλα smartphones χωρίς χρήση flash, κάνοντας δυνατή τη λήψη καθαρών, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο σε εσωτερικό και σκοτεινό χώρο. Επιπλέον, εξαλείφει τους κραδασμούς της κίνησης του χεριού κατά τη διάρκεια της λήψης της φωτογραφίας.

Το Nokia Lumia 920 διαθέτει επιπλέον το Nokia City Lens, την τελευταία έκδοση των υπηρεσιών τοποθεσίας. Δείχνοντας έναν δρόμο με την κάμερα, το City Lens αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και κτίρια για ένα πιο έξυπνο τρόπο εξερεύνησης της γύρω περιοχής.

Το Nokia City Lens είναι η αρχή μίας νέας επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία ενισχύει και τα Nokia Maps, κάνοντας δυνατή τη μετακίνηση μεταξύ προβολής χαρτών και προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να ελέγχουν την κατεύθυνση τους και το περιβάλλον. Οι υπηρεσίες τοποθεσίας της Nokia, μαζί με τις βελτιώσεις στο Nokia Drive και το Nokia Transport, συνθέτουν την πιο περιεκτική και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης για smartphones.

Το Nokia Lumia 920 έχει ακόμα τη μεγαλύτερη μπαταρία της Nokia μέχρι τώρα (2000mAh) και για πρώτη φορά, ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή για εύκολη, καθημερινή χρήση.

Nokia Lumia 820

Το Nokia Lumia 820 είναι ένα κομψό smartphone μεσαίας κατηγορίας που προσφέρει υψηλή απόδοση σε μία εύχρηστη συσκευή.

Ενώ το Nokia Lumia 820 διαθέτει την ίδια unibody εμφάνιση και αίσθηση των συσκευών Lumia κορυφαίας κατηγορίας, έχει επιπλέον προσόψεις, οι οποίες, εκτός από τη δυνατότητα επιλογής χρωμάτων, προσφέρουν και ασύρματη φόρτιση. Κάθε πρόσοψη έχει χώρο υποδοχής κάρτας μνήμης micro SD εσωτερικά.

Windows Phone 8

Το Windows Phone 8 προσφέρει μία πιο προσωπική εμπειρία χρήσης, με μία αρχική οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα ώστε να αντανακλά τις προσωπικές προτιμήσεις και νέα κινούμενα Live Tiles για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.

Η δυνατότητα συγχρονισμού του περιεχομένου μεταξύ των smartphones και των υπολογιστών που βασίζονται σε Windows Phone 8, των tablets ή του Xbox, επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση στα αρχεία, τη μουσική, τις εικόνες και τα βίντεό του, με οποιοδήποτε τρόπο θεωρεί πιο βολικό.

Με Internet Explorer 10 για πιο γρήγορη και ασφαλή πλοήγηση και με ενσωματωμένες τις εφαρμογές Microsoft Office, τα Windows Phone 8 γίνονται πιο εύκολα στη χρήση.

Διαθεσιμότητα

Το Nokia Lumia 920 θα κυκλοφορήσει σε κίτρινο, κόκκινο, γκρι, λευκό και μαύρο, ενώ το Nokia Lumia 820 σε κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο.

Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε LTE και HSPA+ και η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η Nokia πρόκειται να ανακοινώσει τιμές και συγκεκριμένες ημερομηνίες διάθεσης ανά χώρα, πιο κοντά στην έναρξη των πωλήσεων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.