XBLOG logo @2x

Nokia E63: Το φθηνό αδερφάκι του Ε71

Η Nokia ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου Ε63. Εξωτερικά νομίζω ότι θυμίζει αρκετά τον μεγάλο του αδερφό E71, με τη διαφορά ότι το Ε63 είναι αρκετά φθηνότερο και εξ΄ολοκλήρου κατασκευασμένο από πλαστικό, χωρίς τις μεταλλικές γραμμές του Ε71.

Το νέο Ε63 αναμένεται να βρει αρκετούς θαυμαστές μιας και διαθέτει full QWERTY πληκτρολόγιο, καθώς και αρκετά κομψή και λεπτή εμφάνιση (μόλις 13 mm). Η οθόνη του Ε63 είναι 2,36″, QVGA ανάλυσης, ικανή να απεικονίσει 16 εκατομμύρια χρώματα.

Μπορεί να μην υποστηρίζει HSDPA, ωστόσο διαθέτει Wi-Fi για να μπορείτε να σερφάρετε ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ο αποθηκευτικός χώρος του νέου Ε63 ανέρχεται σε 110 MB, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα χρειαστείτε μία κάρτα microSD, αν θέλετε να αποθηκεύσετε περισσότερα αρχεία.

Μπορεί να μη διαθέτει την 3,2 megapixels κάμερα που έχει το Ε71, ωστόσο πιστεύω ότι και τα 2 megapixels είναι υπεραρκετά, αν σκεφτούμε ότι προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

Το εντυπωσιακό είναι πως το νέο Nokia Ε63 αναμένεται να κοστίζει κάτι λιγότερο από 200 ευρώ (προ φόρων) και αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων σε μερικές εβδομάδες, σε δύο εντυπωσιακά χρώματα, Ruby Red και Ultramarine Blue.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.