XBLOG logo @2x

Nokia E55: Νέα πρόταση για επαγγελματίες

Η Nokia παρουσιάζει το νέο E55, ένα κινητό τηλέφωνο που έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας Eseries που απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία. Ειδικότερα, το κομψό Nokia E55 φιλοδοξεί να κατακτήσει τους Έλληνες επαγγελματίες με τα απαράμιλλα πλεονεκτήματά του, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των συσκευών της σειράς Nokia Eseries. Το Nokia E55 με το κομψό και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο υποστηρίζει μία σειρά επαγγελματικών λύσεων με τις οποίες ο χρήστης έχει δυνατότητα άμεσης και γρήγορης σύνδεσης στο internet μέσω 3G, HSDPA/HSUPA και WLAN, πρόσβασης στα αρχεία του υπολογιστή του, χρόνο ομιλίας μέχρι και 8 ώρες και χρόνο αναμονής έως και 23 ημέρες.

Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κλήσεων αφού περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου, η οποία επιτρέπει στον κάτοχο να συνομιλεί με ευκολία ακόμη και σε σημεία με έντονο θόρυβο.

Το νέο κινητό τηλέφωνο της σειράς Eseries είναι η ιδανική συσκευή για τους επαγγελματίες που απαιτούν την αξιόπιστη διαχείριση των εργασιών τους και την αποδοτική οργάνωση του χρόνου τους με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.