XBLOG logo @2x

Διέρρευσαν εικόνες και χαρακτηριστικά του σέξι Nokia 7 Plus

Το Nokia 7 ήταν το πιο όμορφο κινητό που έβγαλε πέρσι η HMD Global αλλά δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η Φιλανδέζικη κατασκευάστρια τώρα επιχειρεί να λανσάρει το μεγαλύτερο αδερφάκι του που ονομάζεται Nokia 7 Plus.

Το Nokia 7 Plus είναι το πρώτο smartphone της εταιρίας με αναλογία οθόνης 18:9. Ανήκει στη μεσαία κατηγορία των κινητών και διαθέτει καλό hardware, οπότε αν τιμολογηθεί σωστά θα μπορεί να πωλήσει πολλά κομμάτια. Σχεδιαστικά μοιάζει με το μικρότερο αδερφάκι του, αλλά δανείζεται στοιχεία από το Nokia 6 (2018), όπως χρυσές λεπτομέρειες γύρω από τη κάμερα και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Το νέο μοντέλο κατασκευάζεται από αλουμίνιο και έχει ειδική επίστρωση για να μοιάζει και να έχει την υφή κεραμικού υλικού. Ενσωματώνει 6-ιντσών οθόνη με Gorilla Glass, Snapdragon 660 επεξεργαστή, Adreno 512 GPU, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο με microSD) και θύρα USB-C. Η κύρια κάμερα είναι διπλή (12MP + 13MP) με οπτικά Zeiss για να επιτρέπει στον χρήστη να κάνει 2x οπτικό ζουμ, έχει λειτουργία Pro όπως τα παλιά Nokia, και μπροστά διαθέτει μια 16MP κάμερα με οπτικά Zeiss και τεχνολογία Tetracell.

Το Nokia 7 Plus βασίζεται στο Android 8.0 Oreo και υποστηρίζει τη τεχνολογία ταχείας φόρτισης. Λέγεται ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή και θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2018 της Βαρκελώνης στο τέλος του μήνα μαζί με κάποια άλλη μοντέλα της HMD.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.