XBLOG logo @2x

Nokia 6710 Navigator

Το νέο Nokia 6710 Navigator παρουσιάζει η Nokia, το οποίο έρχεται να διευρύνει τη σειρά συσκευών πλοήγησης κινητής τηλεφωνίας και απευθύνεται στους λάτρεις των οδικών προορισμών, αφού το Nokia 6710 θα κατακτήσει τους φίλους των ταξιδιών, που θέλουν να συνδυάζουν τεχνολογία πλοήγησης σε μια σύγχρονη συσκευή. Με το Nokia 6710 Navigator οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν με ένα απλό κλικ, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο δέκτη A-GPS, την πυξίδα και το ειδικό πλήκτρο πλοήγησης, αποκτώντας άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή Nokia Maps και λαμβάνοντας οδηγίες, που οδηγούν στον επιθυμητό προορισμό τους.

Παράλληλα, οι χρήστες του Nokia 6710 Navigator μπορούν να «ανακαλύψουν» νέα μέρη και να μοιραστούν ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες από τους καινούργιους προορισμούς, καθώς και να «σημειώσουν» τις τοποθεσίες στον χάρτη ώστε να μπορούν και οι φίλοι τους να τις βρουν. Επιπλέον, τη συσκευή συμπληρώνει η φωτογραφική κάμερα 5 megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss και το διπλό φλας LED για εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεστε.

Οι κάτοχοι της νέας συσκευής πλοήγησης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το λειτουργικό περιβάλλον χρήσης το οποίο περιλαμβάνει εύχρηστο πληκτρολόγιο, μεγάλη οθόνη βελτιστοποιημένη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και ειδική περιοχή αφής για επιλογές ζουμ.

Το Nokia 6710 Navigator διατίθεται ήδη στα καταστήματα, ενώ σε αναζήτηση που κάναμε στο skroutz.gr το βρήκαμε να “παίζει” από 350 έως 378 ευρώ.

Nokia 6710 Navigator

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.