XBLOG logo @2x

Nokia 10: Διέρρευσε σχέδιο της νέας ναυαρχίδας με 5 κάμερες

Η HMD Global αναπτύσσει μια νέα smartphone ναυαρχίδα που αποκαλεί Nokia 10* και διαθέτει πέντε κάμερες, σύμφωνα με μια πηγή στη Κίνα. Η ίδια πηγή διέρρευσε και ένα σχέδιο του κινητού και αποκάλυψε ότι το Nokia 8 (2018) δεν θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2018 επειδή η παραγωγή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αντιθέτως, στην έκθεση εκείνη θα δούμε τις παγκόσμιες εκδόσεις των Nokia 6 (2018) και Nokia 7, καθώς την ανακοίνωση του πολυ-αναμενόμενου Nokia 9 με bezel-less design και Snapdragon 835 SoC.

Όσον αφορά το Nokia 10, αυτό φημολογείται ότι θα έχει πέντε φακούς και δύο LED φλας στο πίσω μέρος για τον απροσδιόριστο αισθητήρα κάμεράς του. Στο παρακάτω σχέδιο μπορείτε να δείτε τη διάταξη των φακών: ο πάνω αριστερός κύκλος υποτίθεται δείχνει το φλας, ο πάνω δεξιά είναι ένας αισθητήρας (όχι για φωτογραφίες), και οι υπόλοιποι κύκλοι είναι φακοί. Ο τελευταίος κύκλος κάτω-κάτω είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Nokia 10 Penta Camera Baidu Leak Sketch

Σχεδιαστικά λέγεται ότι θα θυμίζει το Lumia 1020, το κινητό στη πρώτη φωτογραφία, το οποίο ήταν ένα smartphone του 2013 με Windows Phone 8 και 41-megapixel κάμερα για “τρελό” ζουμ.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Nokia 10 θα διαθέτει bezel-less design όπως το Nokia 9 και 18:9 αναλογία οθόνης. Θα βασίζεται στο chipset Snapdragon 845 και εφόσον η Samsung θα έχει κρατήσει τα πρώτα κομμάτια αυτού του επεξεργαστή για τον εαυτό της, η παραγωγή του κινητού αναμένεται να ξεκινήσει από το δεύτερο μισό του 2018.

*Η πραγματική ονομασία μπορεί να είναι διαφορετική επειδή η πηγή δεν ξεκαθάρισε ότι έχει επίσημα στοιχεία που να το αποδεικνύουν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.