XBLOG logo @2x

Παρουσίαση: Nexus 5 (hands on video)

Nexus 5 hands on

Το Nexus 5 κυκλοφορεί αποκλειστικά από την WIND στη χώρα μας στην τιμή των 399 ευρώ.

Το έχω στη διάθεσή μου από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα, οπότε μετά τα προηγούμενα Nexus 5 posts εδώ στο xblog.gr, ήρθε η ώρα για το hands on video.

Πρόκειται για το επίσημο Google smartphone που κατασκευάζεται από την LG, το οποίο τρέχει λειτουργικό Android 4.4.3 KitKat και είναι και το κινητό που θα παίρνει πρώτο τις όποιες αναβαθμίσεις βγάζει η Google για το Android.

Κατά τα άλλα έχουμε οθόνη 4.95 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στα 2.26 GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel.

Δες το hands on video!

Όλες αυτές τις μέρες που χρησιμοποιώ το κινητό, αυτό που ξεχώρισα είναι κυρίως η οθόνη του Nexus 5, όπου η LG έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Η κάμερα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του Nexus 5 να τραβήξει ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς όμως να σε αφήνει και με ανοιχτό το στόμα.

Εκεί που μας τα χαλάει για τα καλά το Nexus 5 είναι η μπαταρία, όπου τα 2.300 mAh κατά τη γνώμη μου είναι λίγα.

Θα έπρεπε το Nexus 5 να έχει σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία, ώστε να βγάζει μέρα άνετα. Με κανονική προς έντονη χρήση καθημερινά, δηλαδή internet, κλήσεις, μηνύματα κλπ, το κινητό το απογευματάκι θέλει φόρτιση. Αν βέβαια ρυθμίσεις πχ την φωτεινότητα της οθόνης λίγο κάτω από τη μέση και απενεργοποιήσεις το αυτόματο, τότε εκεί αυξάνεται η αυτονομία του.

Κλείνοντας, για σένα που αναρωτιέσαι αν αξίζει τα λεφτά του, η γνώμη μου είναι ότι αν σκέφτεσαι να δώσεις 400 ευρώ για αγορά κινητού αυτή την περίοδο, τότε ναι είναι ένα από τα μοντέλα που αξίζει να δεις. Με 399 ευρώ παίρνεις μία συσκευή με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική οθόνη, καλή κάμερα και φυσικά θα έχεις τα updates του Android πρώτος.

Τι άλλο θες;

 Nexus 5 hands on

Nexus 5 hands on

Nexus 5 hands on

Nexus 5 hands on

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.