XBLOG logo @2x

Next Top Model: Με τη Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια

Εκεί που το όνειρο συναντά την πραγματικότητα και η ομορφιά την επαγγελματική καταξίωση… Εκεί βρίσκεται το Next Top Model. Το διάσημο show, αφού έκανε το γύρο του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, η οποία δεν θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του Πρωινού Καφέ τη νέα σεζόν, με πιθανότερη αντικαταστάτριά της την Ευγενία Μανωλίδου.

Το show έχει παιχτεί με επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ σε κάποιες χώρες έχει φτάσει ήδη τους 5 κύκλους και συνεχίζεται! Το Next Top Model δίνει τώρα την ευκαιρία και στις Ελληνίδες να κάνουν μια super καριέρα στο modeling, δίνοντας παράλληλα στους τηλεθεατές την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα άδυτα της μόδας, πίσω από τα λαμπερά εξώφυλλα και τις πασαρέλες, πίσω από τα φλας της διασημότητας.

Τις παίκτριες που θα συμμετάσχουν στο Next Top Model περιμένει σκληρή δουλειά: επαγγελματικό training, κοπιαστικές δοκιμασίες αλλά και η αυστηρή αξιολόγηση μιας ομάδας ειδικών από το χώρο της μόδας (image makers, σχεδιαστές, φωτογράφοι μόδας, στυλίστες). Σε αυτούς ανήκει ο τελευταίος λόγος. Αυτοί αποφασίζουν ποια θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα και ποια θα αναδειχθεί τελικά το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το show θα μας παρουσιάζει όλη την εξέλιξη της προετοιμασίας των κοριτσιών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα λάθη και τις αντιρρήσεις τους, τη χαρά ή την απογοήτευση που βιώνουν σε κάθε τους προσπάθεια, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις, αφού θα συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι.

Η Βίκυ Καγιά, που αυτή την περίοδο παρακολουθεί σεμινάρια στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσει το Next Top Model, αφού από πολύ νεαρή ηλικία μπήκε στον χώρο του modeling και κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα, έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθούσα ανελλιπώς το Next Top Model στο εξωτερικό. Συχνά ταυτιζόμουν με τις παίκτριες και με συγκινούσαν οι προσπάθειές τους, γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δύσκολη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει μια κοπέλα σ΄αυτό το χώρο για να πετύχει την επαγγελματική καταξίωση».

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είναι πολλές οι Ελληνίδες που φιλοδοξούν να γίνουν το επόμενο top model. Οι ενδιαφερόμενες που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο modeling, μπορούν να καλέσουν από σταθερό στο 210 8119988 (αστική χρέωση) ή να στείλουν με sms: TOP (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54991 (χρέωση 1,19€/sms).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.