XBLOG logo @2x

Newposter iPad Magazine: Κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος

Το δεύτερο τεύχος του περιοδικού Newposter κυκλοφόρησε και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο iPad σας!

Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ!

Στο Newposter θα διαβάσετε τις προβλέψεις του Τάκη Θεοδωρικάκου της GPO για τους νικητές της διπλής κάλπης. Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της εκλογικής αναμέτρησης, γιατί οι εκλογές αποκτούν «εθνική σημασία» και πόσο θα επηρεαστεί το εκλογικό σώμα.

Πώς προσδιορίζονται οι εξελίξεις στους τρεις μεγάλους Δήμους και στις Περιφέρειες. Ποιοι προκρίνονται για τον δεύτερο γύρο της Αθήνας, μεταξύ ποιων κρίνεται η μάχη του Πειραιά και ποιος είναι ο επικρατέστερος για τη Θεσσαλονίκη.

Οι σκληρές μάχες στις Περιφέρειες της χώρας που θα «χρωματίσουν» τον χάρτη της ελληνικής επικράτειας. Πόσες περιφέρειας παίρνει η ΝΔ ποιες χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιες είναι οι παγίδες των ευρωεκλογών για τα κόμματα. Από τι καθορίζεται η ψήφος των πολιτών, πώς έχει διαμορφωθεί το προφίλ του Έλληνα ψηφοφόρου και πόσο έχει επηρεαστεί από τα χρόνια της κρίσης. Μπορεί το Ποτάμι να κάνει την έκπληξη; Άγνωστος Χ τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τι προβλέπει για την Ελιά μετά το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διαβάστε επίσης στο Newposter:

  • Φάκελος Νέα Δημοκρατία-40 χρόνια: Μετά τις εκλογές – ο ρόλος των κορυφαίων, οι αντιδράσεις για τη «Νέα Ελλάδα». Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής
  • Φάκελος Θράκη: Η τουρκική επιρροή έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια με τα κονδύλια της Τουρκίας να είναι σχεδόν διπλάσια από τα ελληνικά. DEB: Ο Τσαβούς που θέλει να γίνει… Ντογάν και το όριο του 3%
  • ΠΑΣΟΚ: Τα σενάρια του «πράσινου» εμφύλιου μετά την 25η Μαΐου και οι σχέσεις στ-οργής.
  • Αποκάλυψη: Η πτώση του Γιώργου Παπανδρέου – Ποιος, πού, πότε και γιατί…
  • Αλέξης Τσίπρας: Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που διεκδικεί να γίνει πρωθυπουργός. Ποιοι καλλιεργούν κλίμα αμφισβήτησης του Τσίπρα και τα σενάρια εσωστρέφειας μετά τις εκλογές. Οι τρεις κρίσιμοι παράγοντες που προβληματίζουν την Κουμουνδούρου.
  • Συνέντευξη Γιώργου Ρουπακιά στον Τάκη Χατζή μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου. «Θα στα πω χύμα. Ναι, είμαι χρυσαυγίτης. Εγώ σκότωσα τον Φύσσα»

Κατεβάστε το περιοδικό Newposter δωρεάν στο iPad σας από εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.