XBLOG logo @2x

Νέα Moto Mods που μετατρέπουν το κινητό σε κάμερα, ηχείο και προβολέα

Το Hasselblad True Zoom

Η Lenovo παρουσίασε στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο τρία νέα Moto Mods τα οποία έχουν σκοπό να μετατρέψουν το κινητό σε compact κάμερα, φορητό ηχείο και προβολέα. Τα Moto Mods κουμπώνουν στο πίσω μέρος των συμβατών κινητών (προς το παρών μόνο τα Moto Z, Z Force και Z Play υποστηρίζονται) και προσφέρουν έξτρα λειτουργίες στα κινητά που από την φύση τους δεν μπορούν να έχουν.

Το πρώτο «mod» ονομάζεται Hasselblad True Zoom, είναι κατασκευασμένο σε συνεργασία με την ελβετική κατασκευάστρια καμερών Victor Hasselblad AB, και πρόκειται για την απάντηση της Lenovo στην Huawei η οποία λάνσαρε smartphone με κάμερες της Leica. Το Hasselblad True Zoom διαθέτει δικό του σύστημα φακών που έχουν οπτικό ζουμ 10x (f/3.5-6.5) καθώς και δικό του flash τύπου Xenon. Επίσης έχει φυσικά χειριστήρια για το ζουμ και πλήκτρο για το κλείστρο ώστε ο χρήστης να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να αισθάνεται ότι χειρίζεται μια κανονική φωτογραφική μηχανή.

Όσοι αγοράσουν το Hasselblad True Zoom, που κοστίζει €299, θα μπορούν να κατεβάσουν το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών Phocus της Hasselblad εντελώς δωρεάν και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες που τραβάνε στο Google Photos σε πλήρη μέγεθος για δύο χρόνια χωρίς κόστος.

Τα άλλα δύο Moto Mods ονομάζονται JBL Soundboost και Insta-Share Projector. Όπως καταλαβαίνετε, το πρώτο είναι στην ουσία ένα φορητό ηχείο κατασκευασμένο σε συνεργασία με την JBL για δυνατότερο και καλύτερο ήχο, ενώ το δεύτερο ένας προβολέας που προβάλει εικόνα έως 70″ για να βλέπετε ταινίες με άνεση όπου και αν είστε. Σύμφωνα με την Lenovo, χάρη σε αυτά τα «mods» θα ξεφύγετε από την αστυνομία και τα ζόμπι:


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.