XBLOG logo @2x

Το νέο iPad έφτασε στο XBLOG.gr, Δες το Unboxing Video!

Εδώ και λίγες ώρες το νέο iPad έφτασε στο XBLOG.gr και δε θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με αυτό ξεκινώντας με το Unboxing Video!

Η Cosmote μας παραχώρησε το νέο iPad στην έκδοση των 16GB Wi-Fi + 4G σε λευκό χρώμα για να το χρησιμοποιήσουμε και να μεταφέρουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις μας μέσα από posts στο xblog.gr, ενώ το tablet θα επιστραφεί τις επόμενες εβδομάδες στην εταιρία.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα γνωρίζετε, περάστε κατευθείαν στο Unboxing Video!

Σημείωση 1: Δύο λαθάκια που πιθανόν προσέξατε στο βίντεο: Πρώτον προσπαθώ να ανοίξω το iPad πατώντας το home button (!) και δεύτερον μιλάω για την κάμερα των 5MP με δυνατότητα εγγραφής Full HD video δείχνοντας την κάμερα που έχει το iPad μπροστά, ενώ η μεγάλη κάμερα είναι αυτή που βρίσκεται στην πίσω πλευρά. Άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη.

Σημείωση 2: Μου έκανε τρομερή εντύπωση η οθόνη Retina Display! Απίστευτη πραγματικά! Όσο και να “ξεχειλώσω” τη γραμματοσειρά σε ένα κείμενο, δε βλέπεις κανένα μα κανένα πιξέλιασμα! Πεντακάθαρη εικόνα!

Αυτά για την ώρα, θα ακολουθήσουν εννοείται πλήρες hands on video, αλλά και άλλα posts για το νέο iPad, όπως πχ φωτογραφίες και βίντεο που θα τραβήξουμε με την κάμερά του και άλλα πολλά!

Δες όλα τα posts για το νέο iPad στο xblog.gr με ένα κλικ εδώ!

New iPad 16GB Wi-Fi + 4G xblog.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.